konrad444 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Blitzik skończony Tutaj warsztat:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=43628 Co do stelaża co do czego niektórzy się czepiali zostanie on poprawiony jednak w najbliższym czasie będę nie obecny w domu więc postanowiłem galerie zrobić przed tą poprawką. Zapraszam do komentowania. Cytuj
Marcin M. Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Fajny, ładnie pobrudzony, dodaj podstawkę i rozsyp kartofle po pace, bo za równo tam jakoś. Cytuj
bazylms Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Ładny model, bardzo podoba mi się kurzenie. Z pałąkami mądra decyzja. Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Good job piękny model. Podasz nr.katalogowy?? Podoba mi sie i skleić mi sie go zachciało Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 9 Czerwca 2014 Super Moderator Napisano 9 Czerwca 2014 Fajnie wyszedł, podoba mi się i tempo z nim miałeś niezłe. Jedynie co mogę napisać to niestety zdjęcia mogły by wyjść troszkę lepiej. Może przy zmianie pałąków warto by było fotografować przy świetle dziennym - wtedy jest zawsze łatwiej uzyskać niezły efekt. Nie zrozum mnie źle, sam wiem ile trzeba się nagimnastykować, żeby fota robiona w pomieszczeniu i z oświetleniem sztucznym wyszła ok. pozdrawiam Christian Cytuj
konrad444 Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 Dzięki za komentarze. Kilka wyjśnień 1.Tempo wcale nie było aż takie dobre bo kleiłem go aż od końca grudnia a model praktycznie sam się składał w końcu to tamiya i robiłem go prosto z pudła. 2.Ze zdjęciami to trochę gorzej jak na razie to nawet nie mam stelaża z prawdziwego zdażenia ale nie długo może w końcu kupie i jeszcze mam jakieś paprochy na matrycy i będe musiał oddać do czyszczenia Cytuj
kjp_a_man Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 … Podasz nr.katalogowy?? …Huopie… zapytałem wujka i drugi link wiódł do receznji Tamiya 35291. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi