bożo wpożo Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 CzołK gotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Podoba się. Fajna kolekcja żabojadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Piękne stadko,piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Żabojadowe czołKi to twój żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Jest super pomalowany. Mam nadzieję że to nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 jak dla mnie to on jest pobrudzony wzorcowo. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 chylę czoła i padam na cyce z podziwu piękna maszyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Fajny model. Ciekawa kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Bardzo, bardzo fajnie zrobiony model! Wybrudzony idealnie! Bez zbędnych wodotrysków, bez wydumanych śladów eksploatacji, praktycznie bez "przerysowań". I o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Bardzo udany. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Gratuluję modelu, świetna praca jak i reszta stadka z wielkiej wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Na zawodach LOK-u w Polsce i w Mistrzostwach świata Navigi zero szans na wygraną Tak uświniony po uszy model. Wstyd http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=9&t=36723&start=150#p879717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 Bardzo dziękuję Wam za dobre słowa o moim czołKu chłopy Ciesze się ogromnie , że Wam się podoba . Następnego to tego cudaka Ehrhardt'a chyba zrobię co go już rozpakowałem z pudełka i wrzuciłem na forum , ale równocześnie Czarka 2c od Menga . Do tego drugiego już sobie nawet kupiłem te homonto co ma z tyłu od Niko i mam też ludziki od złego człowieka KFSa , ale tych malowania pewnie nie ogarnę . Jeszcze raz bardzo dziękuję , to naprawdę motywuje do babrania się przy kolejnych brzydactwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 model rewelacjia Gratuluję modelu, świetna praca jak i reszta stadka z wielkiej wojny. on raczej pochodził z drugiej wojny światowej a nie z wielkiej (później zwanej pierwszą kwiatową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi