janex Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Nie miałem tego tematu gdzie umieścić więc dałem go tutaj. Skończyłem renowację nad modelem który skleiłem dość dawno Jest nim harley-davidson z firmy Testors w skali 1:9. Nie wiele przerobiłem ale efekty widzę gołym okiem. Model w poprzedniej wersji był tragiczny. Czekam na oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Nie bardzo się znam na tej kategorii, ale powiem tylko, że jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 A te lusterka to maja tak w ziemie patrzec? Nie bylo kalki na rejestracje? Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Mnie sie podoba, jest supcio tylko te lusterka mógł byś poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 Ok lusterka poprawię rejestracji nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Kierunkowskazy przednie też przy okazji popraw, bo świecą w niebo Ogólne wrażenie modelu bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 18 Października 2007 Autor Share Napisano 18 Października 2007 NO poprawię bo to wszystko jest razem więc jak podwyższę lusterka to kierunkowskazy automatycznie pójdą w dół. Denerwuje mnie tylko jedno ten chrom na rurze wydechowej w jednym miejscu sie zepsuł i nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Bardzo mi się podoba sam pomysł. Już dawno nie widziałem sklejonego Harleya. Wszystko wygląda bardzo fajnie, jednakże na zdjęciach widać niewielkie marszczenia na "chromoach", a także odciski palców. Może dałoby się usunąć przynajmniej te linie papilarne. Wtedy wszystko byłoby jak ta lala Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Denerwuje mnie tylko jedno ten chrom na rurze wydechowej w jednym miejscu sie zepsuł i nie wiem dlaczego. jednakże na zdjęciach widać niewielkie marszczenia na "chromoach" Chyba chodzi o to samo... Dzieje się tak z chromem jak spadnie na niego kropelka kleju modelarskiego. Harley cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Fajny Kurcze aż naszła mnie ochota, żeby wygrzebać i popełnić jakiegoś ścigacza może w najbliższym czasie się skusze. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 19 Października 2007 Autor Share Napisano 19 Października 2007 Tak te marszczenie chromu to to samo co mnie denerwuje. NO ale ja sobie nie przypominam żebym go uszkodził klejem. to tak jakby wygląda jakby z drugiej strony przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi