lulu Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Znowu długo męczyłem aż wypociłem; kilka rzeczy się zepsuło ale brak sił by to już zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Jeep klasa! Scenka też się podoba, za wyjątkiem tych dwóch trupich główek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Podpisuję się pod opinią Lipsteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Zamiast główek przydałyby się inne szczury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Popieram wcześniejsze wypowiedzi dotyczące czaszek. Reszta super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Ciekawa praca. Czaszki do usunięcia - to nie ich miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Całość bardzo fajnie wyszła, jedynie co mi się nie podoba to ta pepesza (a przynajmniej mi się zdaje), którą trzyma Niemiec. Nie wiem czy bywały w walce przeciwko Amerykanom, więc tylko napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Fajnie. Się podoba! Trochę jest za czysto jakby przed chwilą sprzątaczka posprzątała Osobiście przybrudziłbym jeszcze kostkę brukową wraz z chodnikiem suchym pigmentem. Różnymi kolorami. Trochę jeszcze liści suchych i będzie lepiej. Na cegłach piętro niżej brakuje zacieków. Głównie przy włazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2014 dzięki bardzo, sądziłem, że bardziej dostanę po uszach co do czaszek to w zamyśle lepiej to wyglądało, fakt - są do usunięcia; brudzenie mi nie wychodzi za bardzo - uciaprałem chodnik i było strasznie więc na nowo pomalowałem i tak zostało; jedynie co mi się nie podoba to ta pepesza - spostrzegawcze oko wypatrzyło figurkę kupiłem w ciemno i dopiero przy składaniu zobaczyłem pepeszkę, innej figury nie miałem. jak będę miał siły to coś tam poprawię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Baaardzo fajna scenka - super pomysł i wykonanie. Czachy też mi nie pasują i zbyt czyste kanały, a na powierzchni ... no cóż, nawet w warunkach wojennych można znaleźć czystą ulicę z ładnie odmalowanym ogrodzeniem i ławką Gratulacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Lipca 2014 A mnie podoba się wszystko - czaszki także. Dzięki nim autor wysyła nam delikatny sygnał wprost z przymrużonego oka - modelarstwo może być przecież zabawą a nie nudnym dążeniem do wytłumaczalnej spójności popartej (mój boże) oryginalnymi rysami technicznymi wszystkiego co nam zaserwowano. Taka moja delikatna dygresja ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 15 Lipca 2014 Autor Share Napisano 15 Lipca 2014 Fajnie, że się podoba modelarstwo może być przecież zabawą a nie nudnym dążeniem do wytłumaczalnej spójności popartej (mój boże) oryginalnymi rysami technicznymi wszystkiego co nam zaserwowano dzięki, że napisałeś to co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teppis Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Blagam, usuń te czachy, bo psuje scenkę. A poza nimi, po prostu rewelacja. Jak zrobiłeś (czy skąd miałeś) flagę ze swastyką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi