lulu Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Znowu długo męczyłem aż wypociłem; kilka rzeczy się zepsuło ale brak sił by to już zmieniać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Jeep klasa! Scenka też się podoba, za wyjątkiem tych dwóch trupich główek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Podpisuję się pod opinią Lipsteina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Zamiast główek przydałyby się inne szczury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Popieram wcześniejsze wypowiedzi dotyczące czaszek. Reszta super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Ciekawa praca. Czaszki do usunięcia - to nie ich miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub97 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Całość bardzo fajnie wyszła, jedynie co mi się nie podoba to ta pepesza (a przynajmniej mi się zdaje), którą trzyma Niemiec. Nie wiem czy bywały w walce przeciwko Amerykanom, więc tylko napisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Fajnie. Się podoba! Trochę jest za czysto jakby przed chwilą sprzątaczka posprzątała Osobiście przybrudziłbym jeszcze kostkę brukową wraz z chodnikiem suchym pigmentem. Różnymi kolorami. Trochę jeszcze liści suchych i będzie lepiej. Na cegłach piętro niżej brakuje zacieków. Głównie przy włazie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 dzięki bardzo, sądziłem, że bardziej dostanę po uszach co do czaszek to w zamyśle lepiej to wyglądało, fakt - są do usunięcia; brudzenie mi nie wychodzi za bardzo - uciaprałem chodnik i było strasznie więc na nowo pomalowałem i tak zostało; jedynie co mi się nie podoba to ta pepesza - spostrzegawcze oko wypatrzyło figurkę kupiłem w ciemno i dopiero przy składaniu zobaczyłem pepeszkę, innej figury nie miałem. jak będę miał siły to coś tam poprawię pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Baaardzo fajna scenka - super pomysł i wykonanie. Czachy też mi nie pasują i zbyt czyste kanały, a na powierzchni ... no cóż, nawet w warunkach wojennych można znaleźć czystą ulicę z ładnie odmalowanym ogrodzeniem i ławką Gratulacje. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted July 2, 2014 Super Moderator Share Posted July 2, 2014 A mnie podoba się wszystko - czaszki także. Dzięki nim autor wysyła nam delikatny sygnał wprost z przymrużonego oka - modelarstwo może być przecież zabawą a nie nudnym dążeniem do wytłumaczalnej spójności popartej (mój boże) oryginalnymi rysami technicznymi wszystkiego co nam zaserwowano. Taka moja delikatna dygresja ;-) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Fajnie, że się podoba modelarstwo może być przecież zabawą a nie nudnym dążeniem do wytłumaczalnej spójności popartej (mój boże) oryginalnymi rysami technicznymi wszystkiego co nam zaserwowano dzięki, że napisałeś to co myślę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teppis Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Blagam, usuń te czachy, bo psuje scenkę. A poza nimi, po prostu rewelacja. Jak zrobiłeś (czy skąd miałeś) flagę ze swastyką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts