Jump to content

szczury - 1:35

lulu
 Share

Recommended Posts

Całość bardzo fajnie wyszła, jedynie co mi się nie podoba to ta pepesza (a przynajmniej mi się zdaje), którą trzyma Niemiec. Nie wiem czy bywały w walce przeciwko Amerykanom, więc tylko napisałem.

Fajnie. Się podoba!

Trochę jest za czysto jakby przed chwilą sprzątaczka posprzątała

Osobiście przybrudziłbym jeszcze kostkę brukową wraz z chodnikiem suchym pigmentem. Różnymi kolorami. Trochę jeszcze liści suchych i będzie lepiej.

Na cegłach piętro niżej brakuje zacieków. Głównie przy włazie.

dzięki bardzo, sądziłem, że bardziej dostanę po uszach

co do czaszek to w zamyśle lepiej to wyglądało, fakt - są do usunięcia; brudzenie mi nie wychodzi za bardzo - uciaprałem chodnik i było strasznie więc na nowo pomalowałem i tak zostało;

jedynie co mi się nie podoba to ta pepesza
- spostrzegawcze oko wypatrzyło figurkę kupiłem w ciemno i dopiero przy składaniu zobaczyłem pepeszkę, innej figury nie miałem.

jak będę miał siły to coś tam poprawię

pozdrawiam

Baaardzo fajna scenka - super pomysł i wykonanie.

Czachy też mi nie pasują i zbyt czyste kanały, a na powierzchni ... no cóż, nawet w warunkach wojennych można znaleźć czystą ulicę z ładnie odmalowanym ogrodzeniem i ławką

Gratulacje.

Pozdrawiam.

• Super Moderator

A mnie podoba się wszystko - czaszki także. Dzięki nim autor wysyła nam delikatny sygnał wprost z przymrużonego oka - modelarstwo może być przecież zabawą a nie nudnym dążeniem do wytłumaczalnej spójności popartej (mój boże) oryginalnymi rysami technicznymi wszystkiego co nam zaserwowano. Taka moja delikatna dygresja ;-)

pozdrawiam

Christian

• 2 weeks later...

Fajnie, że się podoba

modelarstwo może być przecież zabawą a nie nudnym dążeniem do wytłumaczalnej spójności popartej (mój boże) oryginalnymi rysami technicznymi wszystkiego co nam zaserwowano

dzięki, że napisałeś to co myślę

• 4 weeks later...