Piecu_KP Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Fakt... Na biednego nie trafiło A już całkiem poważny model się pokazuje. Ciekawi mnie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Dogonić Kubisza ilościowo moze mam szansę. Na dziś proporcja to 40:32, ale wolałbym dorównać jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 A z drugiej strony jak się bawić to się bawić. Ja np. sobie nowych spodni nie kupię ale nowy model musi być. Czekam na dalszy ciąg budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Listopada 2014 Autor Share Napisano 3 Listopada 2014 (edytowane) A ja podziwiam zasobność twego portfela. Przecież model i dodatki to majątek. I to jeszcze pewnie ściągane z zagranicznych sklepów O ile dobrze pamiętam, to żaden z zestawów wyjściowych nie został kupiony w Polsce. Co do zasobności portfela - nikt nie mówił, że to jest tanie hobby Ja np. sobie nowych spodni nie kupię ale nowy model musi być. Aż tak to sobie nie pozwalam, a w zasadzie żona nie pozwala Dogonić Kubisza ilościowo moze mam szansę. Na dziś proporcja to 40:32 43:32 Edytowane 3 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Listopada 2014 Autor Share Napisano 3 Listopada 2014 do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Kamuflaż: Trochę retuszy potrzebuje tu i tam. Jakoś straciłem zapał do tego modelu, ale dociągnę do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Ciekawe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2014 Ciekawe malowanie. Owszem Położone kalkomanie, trochę zrobione malowanie detali (lusterka, śruby w kołach itp.): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Ładna krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2014 Ładna krówka Trochę klamotów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 A te klamoty to czyj wyrób, bo i mi by się czasami takie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2014 Plecak i camelback: http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=1282, duffel bag: http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=583, cooler: http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=881, butelki: http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=1098 (oraz z zestawu M1114 Bronco), skrzynki do M249 SAW: http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=1102, karimaty od Legenda, kanistry i skrzynki amunicyjne z zestawu M1114 Bronco, miska na olej z modelu Abramsa Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Dzięki za info. Cześć mam a resztę się zakupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Pytanie: Ten plecak w multichłamie/MTP malowałeś własnoręcznie czy już był taki? Kurcze pochrzaniłem 3C z MTP... Ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Tak, malowany. A skąd niby miałbym wziąć gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 może się przyda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Gerd, mam już sporo kartonów, ale bardzo dziękuję Właśnie przed chwilą skończyłem kleić, 2 szt. MRE i 1 z wodą Emirates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Pomyślałem, ze mógł to być gotowy bo wygląda na prawdę elegancko jak gotowiec. Stąd moje wątpliwości. Potraktuj to jako komplement w takim razie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Potraktuj to jako komplement w takim razie. ;) Jedno jest pewne - to malowanie nie ma na celu ukrycia tego pojazdu Dlatego tez szybko zarządzono przemalowanie na regulaminowy jednolity piaskowy. Zacząłem walkę z figurką: Wymieniłem gościowi lornetkę na butelkę mineralnej. Wszystko złożone na sucho, więc trochę nienaturalne ułożenie tej butelki i karabinu. Do tego dalszy ciąg klamotów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 UCP będzie? To masz co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 Będzie 3 Color Desert Pattern, a w zasadzie już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 Trochę byle jakich zdjęć wnętrza: I model prawie gotowy, złożony na sucho: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Piknie wygląda z tym malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2015 GALERIA ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi