Mateusz Z Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Wbrew pozorom trudne malowanie, co niestety trochę widać. Ale ogólnie jestem zadowolony, ale na razie jednak pozostanę przy zwykłych kamuflażach Ciekawi mnie czy wam się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Fajny, nawet bardzo fajny. Świetnie wygląda góra, jeśli chodzi o zabrudzenia, ale dół aż prosi o jakiegoś washa. W każdym razie model bardzo udany, a malowanie po prostu jest w pytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 Dzięki, wash na dole jest tylko jakby wg. mnie pod kolor biały jako podstawowy(tam go widać), a na czerwonym już ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 27 Czerwca 2014 Ciekawe malowanie! Świetne oznaczenia/kalki - całość ma bardzo landrynkowy look :-) Podoba mi się! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Świetny model bardzo ciekawego samolotu. Fajne jest to, że uniknąłeś zabawkowego wyglądu, który często jest przypadłością Drakenów w tym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Lipca 2014 Autor Share Napisano 7 Lipca 2014 Dziękuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Witam ! a rurka Pitota na dziobie nie jest w osi ? dziwne zdjęcie. Można słowo komentarza do tej kwestji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Lipca 2014 Autor Share Napisano 7 Lipca 2014 Widocznie jak wierciłem trochę mi się przesunęło wiertło. W rzeczywistości nie widać, gdyby nie ty to dalej bym nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi