Polskipolakpl23 Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Dobry wszystkim ,otóż na allegro znalazłem pewien kompresor(http://allegro.pl/as18-2-kompresor-bezolejowy-tlokowy-aerograf-i5913191334.html (AS18-2)) zamierzam go kupić ,jednak mam pytanie czy jest to dobry kompresor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Dobry wszystkim ,Witaj polski Polaku pl!otóż na allegro znalazłem pewien kompresorGratuluję spostrzegawczości. Ja swoje kupowalem w sklepach stacjonarnych.(…(AS-18))Bardzo lubię linki do konkretnych aukcji, które wygasną za niecałe półtora miesiąca. Mhrrrau!zamierzam go kupić ,Ekscytuję się razem z tobą.jednak mam pytanie czy jest to dobry kompresor? Tak — to jest bardzo dobry kompresor! Oczywiście zależy do czego. Ja mam AS18. Tu masz uzasadnienie mojej odpowiedzi: Nie chce ci się: Poszukać na forum postów w których już omawiano kompresor AS-18. Podać trwały link do aukcji allegro sprzedających kompresor AS-18. Zapytać „Co sądzicie o przydatności kompresora AS-18 do …?” i wymienić zakres czynności, które chcesz przy jego pomocy wykonać, lub usprawnić. [*]Od nas chcesz Żebyśmy weszli na wskazaną aukcję, lub szukali po necie jak wygląda AS-18 kiedy aukcja wygaśnie. Domyślili się do czego chcesz go używać. Udzielili ci odpowiedzi na niechlujnie zadane pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Dobry wszystkim ,otóż na allegro znalazłem pewien kompresor(http://allegro.pl/as18-2-kompresor-bezolejowy-tlokowy-aerograf-i5913191334.html (AS18-2)) zamierzam go kupić ,jednak mam pytanie czy jest to dobry kompresor? Dorzuć 100 plnow i bierz AS-186, przynajmniej nie będzie terkotał przy każdym naciśnięciu spustu aero. Lub prawie każdy inny z butla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polskipolakpl23 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi