Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Malowanie niezwykle efektowne, ale dla mnie na modelu to wygląda tak, że od razu widać: kalkomanie, a nie kamuflaż.

Dlatego bym odradzał.

Napisano

na razie to tylko przymiarki są do ewentualnej zmiany oryginalnych kalek które też są dość ładne więc się zastanawiam bo kilka innych fajnych też jest na rynku

Napisano

Kilka zdjęć z postępów prac:

12.jpg

13.jpg

14.jpg

i figurka pilota nie od tego modelu ale może będzie do tego:

15.jpg

Napisano

Kabelki ok (ale mogłeś pomalować także te które zrobił producent we wnękach podwozia), ale to malowanie samych wnęk nie wygląda dobrze...

Czemu to tak zalałeś farbą?

Napisano

Te wnęki w rzeczywistości do zdjęć wygladaja nie tak "zalane" jakoś dziwnie to na zdjęciach to wyszlo, kabelki od producenta tez zostaną pomalowane (moze nie w 100%) bo te dorobione są jeszcze nie przyklejone

Napisano

No, trochę lepiej, ale to zalanie farbą niestety psuje mocno efekt.

Ale trudno, masz nauczkę, idź dalej, w końcu jak stoi to od góry tego nie widać.

Napisano

kabina w środku powinna być jasno szara jak podaje to instrukcja czy jednak czarna? bo mi się wydaje że czarna ????????

Napisano

właśnie przeglądam internet i tych malowań kabin w środku też jest kilka

Napisano

Na dziś tylko pomalowany kokpit w środku, i element za fotelami na czarno:

7IFtqaMt9LBGy1_xNGboJa1pKEo38ENn1Why_YEIYSo=w812-h541-no

19.jpg

20.jpg

Napisano

wnęki podwozia - wiem że nie wyglądają jakoś super, ale nic po za tym na pewno nie jest zalane farbą, a maluje przeważnie w 95% pactrą

Napisano

Czy fotele przy F-18 mogę zrobić podobnie jak na zdjęciu, dodając do nich trochę materiału??

08.jpg

Napisano

MB Mk14 nie posiada takowych materiałów jak ukazałeś na zdjęciu, jest gładki.

Napisano

z foteli mam na razie tyle, idzie to strasznie wolno, musiałem też u doły z zewnątrz trochę je zeszlifować bo nie mogłem ich wsadzić w kokpit

3H_dGNd_xeHtmYI0Ne6JnyT-z1ahKKGMf89sKDakE0E=w812-h541

Napisano

foteli cd..

24.jpg

26.jpg

25.jpg

nie jest on jeszcze skończony, co o nim myślicie ?

Napisano

Skończyłem robić fotele:

b1zZeNj5BicnMr9NKgXMelMJdQnLRgz8O5wQpTedrxM=w800-h541

29.jpg

30.jpg

a tu kokpit na sucho złożony lecz jeszcze nie kompletny:

27.jpg

Napisano

Fotele wyglądają fajnie szczególnie z boków, troche sie przy nich chyba narobiłeś?