Hamman Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 A co myślicie o takich kalkomaniach (tanie nie są ) a pracy przy nich to chyba na dwa tygodnie http://www.syhartdecal.fr/references.php?lang=ENG&page=galerie&ref=48/72-070&numero_ref=070&nom_fichier=photo03&extension=jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Malowanie niezwykle efektowne, ale dla mnie na modelu to wygląda tak, że od razu widać: kalkomanie, a nie kamuflaż. Dlatego bym odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 na razie to tylko przymiarki są do ewentualnej zmiany oryginalnych kalek które też są dość ładne więc się zastanawiam bo kilka innych fajnych też jest na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Kilka zdjęć z postępów prac: i figurka pilota nie od tego modelu ale może będzie do tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Kabelki ok (ale mogłeś pomalować także te które zrobił producent we wnękach podwozia), ale to malowanie samych wnęk nie wygląda dobrze... Czemu to tak zalałeś farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Te wnęki w rzeczywistości do zdjęć wygladaja nie tak "zalane" jakoś dziwnie to na zdjęciach to wyszlo, kabelki od producenta tez zostaną pomalowane (moze nie w 100%) bo te dorobione są jeszcze nie przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Na dziś tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 No, trochę lepiej, ale to zalanie farbą niestety psuje mocno efekt. Ale trudno, masz nauczkę, idź dalej, w końcu jak stoi to od góry tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Mi się wydaje, że to po części złudzenie. Po delikatnym washu powinno wyglądać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 kabina w środku powinna być jasno szara jak podaje to instrukcja czy jednak czarna? bo mi się wydaje że czarna ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Kokpit jest szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 właśnie przeglądam internet i tych malowań kabin w środku też jest kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Szare, w zasadzie amerykańskie myśliwce zawsze są szare, więc nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 będzie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Na dziś tylko pomalowany kokpit w środku, i element za fotelami na czarno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 przykleiłem kilka blaszek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Czym Ty malujesz ten model? wszystko wygląda na zalane farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 wnęki podwozia - wiem że nie wyglądają jakoś super, ale nic po za tym na pewno nie jest zalane farbą, a maluje przeważnie w 95% pactrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Czy fotele przy F-18 mogę zrobić podobnie jak na zdjęciu, dodając do nich trochę materiału?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 MB Mk14 nie posiada takowych materiałów jak ukazałeś na zdjęciu, jest gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 z foteli mam na razie tyle, idzie to strasznie wolno, musiałem też u doły z zewnątrz trochę je zeszlifować bo nie mogłem ich wsadzić w kokpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 foteli cd.. nie jest on jeszcze skończony, co o nim myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Panowie i jak wg was ten fotel na chwilę obecną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Skończyłem robić fotele: a tu kokpit na sucho złożony lecz jeszcze nie kompletny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Fotele wyglądają fajnie szczególnie z boków, troche sie przy nich chyba narobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi