Hamman Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 Postaram się pomalować tą owiewkę od środka choć będzie to teraz ciężkie bo od środka wklejone na gotowo już części. A co do kalkomanii to też jeszcze trochę bo muszę jeszcze kilka małych elementów dokleić których nie przykleiłem wcześniej żeby ich nie uszkodzić. A uzbrojenie też się pomału robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 To może pomaluje na czarno kawałek taśmy maskującej i potem ją tylko dotnij tak, żeby pasowała do środka owiewki. Choćby i w kilku kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Jeśli dobrze cie zrozumiałem Solo, to dobry pomysł z tym docięciem pomalowanej taśmy. Jeśli w kilku kawałkach to łączyć tam gdzie najmniej widać. Zawsze to będzie lepiej wyglądać niż czerwony środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 OOOO to dobry pomysł, jak nie uda mi się pomalować w środku to wtedy zastosuję tą metodę. Dzięki Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 Zabrałem się za kalki na górnej części modelu, są skończone w 75%: Oraz tyle ile dałem radę pomalowałem owiewkę od środka na czarno tak jak doradzaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 No nieźle to wygląda. Nie wiem czy ten czerwony malowany nie powinien być identyczny z tym na pasach z kalkomanii? Bedziesz go traktował jakimś lekkim washem? Dałoby to trochę głębi bo tak płasko wygląda ta jednolita szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Wygląda naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 jakiegoś lekkiego washa dostanie na 100%, a czerwony powinien być identyczny ale dużej różnicy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 I kolejne kalkomanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Chyba przy haku hamujacym nie odcioles nadmiaru plastiku s formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 kzugaj: faktycznie masz rację, nie wiem jak ja ten naddatek plastiku przegapiłem i nie odciąłem . Jutro pierwsze co to to poprawię. Dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi