artoor_k Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Tak znienacka ukończyłem budowę tego składaka. Warsztat jest tutaj: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=73802 Wzorowałem się na ostatnich wizualizacjach Skorpiona. Model powstał z części czterech modeli: F-16 Mastercraftu , A-10 i Su-27 Kitechu oraz F-22 z Italeri. Kalkomanie to Mastercraft i Italeri. Koła podwozia głównego są bodajże z Miga-23 Italeri. Ponadto tona szpachli w trzech rodzajach. Malowany farbami Vallejo. Trochę wymęczony ale chwilami traciłem już nerwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christophorus21 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Obwieszony tym uzbrojeniem jak choinka na święta;P A tak na poważnie- fajny model Ci wyszedł;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 Obwieszony tym uzbrojeniem jak choinka na święta;PA tak na poważnie- fajny model Ci wyszedł;) No wiesz http://www.globalsecurity.org/jhtml/jframe.html#http://www.globalsecurity.org/military/world/europe/images/pzl-230-image03.jpg|||PZL-230%20Scorpion Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Fajny nietypowy, ładnie się prezentuje. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinej Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Podziwiam takie modele, widać włożony ogrom pracy ale za to dostajemy unikatową rzecz Patrząc na godła, wnioskuję że stacjonował(by) w Słupsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 Podziwiam takie modele, widać włożony ogrom pracy ale za to dostajemy unikatową rzecz Patrząc na godła, wnioskuję że stacjonował(by) w Słupsku Albo Gdynia-Babie Doły Wróciłem z tamtych okolic trzy dni temu ,a że miałem stosowne kalki to aż się prosiło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 jest świetny !!! gratuluje !! a jak sobie przypomne jak go widziałem jeszcze w stanie surowym to wogóle czapki z głów - kawał świetnej roboty - szacun pozdrawiam! RK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 jest świetny !!! gratuluje !! a jak sobie przypomne jak go widziałem jeszcze w stanie surowym to wogóle czapki z głów - kawał świetnej roboty - szacun pozdrawiam! RK Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Kurcze wygląda lepiej niż oryginalna makieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts