artoor_k Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Tak znienacka ukończyłem budowę tego składaka. Warsztat jest tutaj: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=73802 Wzorowałem się na ostatnich wizualizacjach Skorpiona. Model powstał z części czterech modeli: F-16 Mastercraftu , A-10 i Su-27 Kitechu oraz F-22 z Italeri. Kalkomanie to Mastercraft i Italeri. Koła podwozia głównego są bodajże z Miga-23 Italeri. Ponadto tona szpachli w trzech rodzajach. Malowany farbami Vallejo. Trochę wymęczony ale chwilami traciłem już nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Obwieszony tym uzbrojeniem jak choinka na święta;P A tak na poważnie- fajny model Ci wyszedł;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 26 Lipca 2014 Autor Share Napisano 26 Lipca 2014 Obwieszony tym uzbrojeniem jak choinka na święta;PA tak na poważnie- fajny model Ci wyszedł;) No wiesz http://www.globalsecurity.org/jhtml/jframe.html#http://www.globalsecurity.org/military/world/europe/images/pzl-230-image03.jpg|||PZL-230%20Scorpion Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Fajny nietypowy, ładnie się prezentuje. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Podziwiam takie modele, widać włożony ogrom pracy ale za to dostajemy unikatową rzecz Patrząc na godła, wnioskuję że stacjonował(by) w Słupsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 26 Lipca 2014 Autor Share Napisano 26 Lipca 2014 Podziwiam takie modele, widać włożony ogrom pracy ale za to dostajemy unikatową rzecz Patrząc na godła, wnioskuję że stacjonował(by) w Słupsku Albo Gdynia-Babie Doły Wróciłem z tamtych okolic trzy dni temu ,a że miałem stosowne kalki to aż się prosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 jest świetny !!! gratuluje !! a jak sobie przypomne jak go widziałem jeszcze w stanie surowym to wogóle czapki z głów - kawał świetnej roboty - szacun pozdrawiam! RK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 jest świetny !!! gratuluje !! a jak sobie przypomne jak go widziałem jeszcze w stanie surowym to wogóle czapki z głów - kawał świetnej roboty - szacun pozdrawiam! RK Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Kurcze wygląda lepiej niż oryginalna makieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi