Jacek K Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Nie było jeszcze galerii T-bolta dlatego trochę poeksperymentowałem z fotkami w terenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Aeroplan wszechczasów w bardzo dobrym wykonaniu, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrydiler Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Bardzo ładnie wykonany model gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Piękny!!!!!!!.....ale wykonanie .....wszystko wyważone,ze smakiem....jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Washa robiłeś? Ładny, ale na zdjęciach brakuje trochę wyciągnięcia szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 No piękny model! Co do washa, to ja akurat uważam, że wykonanie jest w sam raz! W tej skali nadmierne wyciągnięcie szczegółów może spowodować, że model będzie nazbyt wykontrastowany. Tak wygląda bardzo naturalnie i realistycznie, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Ależ to jest pięknie zrobiony model! Jedynie co mi brakuje to lekki usiad opon pod ciężarem maszyny - cała reszta - SUPER SUPER SUPER! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi