Mitrandir Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Wiesz ja zrobiłem tak jak to jest w Kani bo ona tam ma takie właśnie przełamanie... jak bym zrobił zgodnie z sugestią producenta to byłaby zła geometria i byłby skos :( ale jedno i drugie da się zrobić bez najmniejszego problemu, konwersja jest jak najbardziej ok instrukcja do niej jest łyżeczką dziegciu ale wystarczy ruszyć makówą zanim się potnie owiewkę ... ... Dobra dajesz tą Swoją Kanie będziem drzeć łacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 A jak zamierzasz wybrnąć z kwestii wirnika nośnego,bo głowica w HB jest stanowczo nie do przyjęcia,z tego co widziałem .......to jednak wazny element wizualnie,a szkoda by było zepsuć tak fajną bryłę,którą zrobiłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Tomek i o takim detalu pomyślał jest ładniutka głowica w konwersji i to już z częścią łopaty (troszkę inaczej się dzieli łopata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 UPS...nie zwróciłem uwagi,że miałeś tą głowicę na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 UPS...nie zwróciłem uwagi,że miałeś tą głowicę na pierwszej stronie. tu za to masz porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 Gdyby jakaś komisja badania wypadków lotniczych, obejrzała ten śmiglak to nie dopuścili bu go do lotów taką jest katastrofą :( wygląda na to że przede mną jeszcze wiele radości z nauki ale co tam jak sie powiedziało "A" ... proszę kolejna porcja wypocin dorobiłem sobie stopień, a co mi tam tu już z rurami wydechowymi i wreszcie w całej okazałości dzisiejsze wyrobnictwo :( na dziś mam dosyć ... 5:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Że dałeś radę tak długo siedzieć ...ale warto było,bo model naprawdę fajny się już robi .......fajne te malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 Sławku ja tak chodzę spać 3-4 co dzień więc to żaden wyczyn Z wiekiem nie potrzeba tyle snu a doba jak nie jesteś zje....czony jest o 4 godzinki dłuższa No, ale człek się wyspał więc do roboty!!! Kania się sama nie złoży :P czas na sidolux i za ojczyznę. Słyszałem że policja ma braki sprzętowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 No wygląda super!!! No i ty piszesz, że nie dasz rady w tydzień... he he ;) Jak zrobiłeś lewe drzwi? Pewnie pamiętasz, ale tak tylko napiszę, że od spodu w tylniej części kadłuba jest taki dodatkowy podłużny element, który trzeba dołożyć. I kolor głowicy śmigła ogonowego jest czarny/gun-metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 o elemencie na "brzuchu" pamiętam ale za głowicę dzięki właśnie wydłubałem zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 oki doki, poszedł sidolux i łoś( delikatny bo Policmajstry dbają o to by były nie za brudne na chwilę obecną wygląda to tak i zaczyna to wyglądać coraz ciekawiej Jedziemy z kalkami ciekawe czy do jutra skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 ...PIĘKNIE WYGLĄDA!!!!!.....I bardzo dobrze,że "łoś"jest delikatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 ...PIĘKNIE WYGLĄDA!!!!!.....I bardzo dobrze,że "łoś"jest delikatny... ta... szkoda tylko ze zmywacz do CA po położeniu kalek zmył mi też farbę z belki ogonowej mam dosyć przygód z tym modelem :( chciałem go skończyć do jutra , żeby do Częstochowy go zabrać ... ale chyba nie dam rady :( ale noc jeszcze taka młoda ... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Robienie modelu na czas to zły pomysł. Nie bierz do Częstochowy, jak masz zabrać kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2014 Autor Share Napisano 3 Października 2014 Robienie modelu na czas to zły pomysł. Nie bierz do Częstochowy, jak masz zabrać kiepski Masz rację, ale nie robię na czas nie to miałem na myśli, jak się nie uda to trudno Na razie usterka naprawiona :( ale zostaje główny problem - oszklenie i na to nic już nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 ale zostaje główny problem - oszklenie i na to nic już nie poradzę Co jest najlepszym sposobem na taki problem ?? to co zawsze piszą w postach "tak ubrudziłeś aby zamaskować niedoskonałości", a więc Powodzenia !! Zawsze mógł lądować w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 ...i słowo ciałem się stało więcej fotek jak wrócę z Częstochowy UPS... zapomniałem wycieraczek zrobić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 No brawo!!!! :-) Wiedzialem, że dasz radę wygląda świetnie! Tak pobierznie patrząc to jeszcze mógłbyś dołożyć anteny po bokach belki ogonowej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 TYYYYY.....SKROMNIACZEK .......No pięknie się prezentuje,a płyta..hoho.......SUPER p.s. Nie za mała ta płyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 A tak wogóle jak tu zajrzałem,w pierwszym momencie myślałem,że to prawdziwy.....dopiero jak wzrok powędrował nieco dalej,połapałem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 A tak wogóle jak tu zajrzałem,w pierwszym momencie myślałem,że to prawdziwy.....dopiero jak wzrok powędrował nieco dalej,połapałem co jest grane No nie? W blasku porannego słońca... Grzesiek - trzeba by się umówić jakoś w słoneczny weekend postawić 51 i 52 koło siebie na twoim wielkim pasie i cyknąć sesję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Proszę bardzo :-) przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 No nie? W blasku porannego słońca... Grzesiek - trzeba by się umówić jakoś w słoneczny weekend postawić 51 i 52 koło siebie na twoim wielkim pasie i cyknąć sesję ;) Daleko nie masz :P zapraszam, lądowisko czeka co do pobieżnych sugestii to trzeba wycieraczki dorobić (nie mam fototrawionych :P) anteny do navi i przewodu do wirnika i będzie nie najgorzej ale dziś odpoczywam aby ją skończyć nie położyłem się wcale a w Częstochowie balety do 1 Więc trochę padam na ryjek W tym miejscu pragnę pozdrowić Inowrocław Panowie zacna imprezka, tym bardziej że zaszczycił nas swą obecnością E.A.Poe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Października 2014 Autor Share Napisano 11 Października 2014 (edytowane) No dobra czas kończyć ten nierówny bój Dorobiłem wycieraczki, antenki, przewody wirnika i trzeba było zmienić kilka detali pod brzuchem megafony jeszcze tylko uchwyty do megafonów ... trzeba by było zrobić jakąś galeryjkę Edytowane 11 Października 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi