makinen Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Pierwsza w moim zyciu akcja pt: podstawka/winietka/diorama... W założeniu ma to być kompozycja z Afganistanu oparta na tym zdjęciu Bazą jest pojazd warsztat---- viewtopic.php?f=88&t=44554 Na chwilę obecną ulepiłem taką bazę Koncepcja prezentuje się następująco Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Dobry początek. Jak zamierzasz pomalować teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Raczej odcienie piaskowo- brązowe z lekkimi miejscami jaśniejszymi. Musi grać z syfem na aucie. Błotnistości nie przewiduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Teren wygląda obiecująco. Nie zapomnij o uschniętych kępkach traw, które w takich miejscach bywają Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Dziękuję Panowie za wsparcie i wskazówki- walczę z materią Stan na dziś po "zapuszczeniu" terenu filtrem AK. Teraz czas na retusze, sadzenie drobnicy krzaczkowo-trawiastej, pigmnety i kolorowanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Mchy i porosty posadzone. Potraktowane pigmentami. Jak dla mnie- bez doktoryzowania się : finisz. postanowiłem trochę przemodelować ustawienie. Żeby lepiej było widać Toyotę przesunąłem grupę w kierunku tyłu pojazu i jednego figuranta na skałki. Czy te klamoty na przodzie mają sens, a zwłaszcza Stinger? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Jeżeli założeniem winietki jest "wywiad z pewną grupą X" to te klamoty z przodu mają jak największy sens - w końcu trzeba się pochwalić tym co się ma Wszystko wygląda dobrze poza suchą trawą. Wygląda jak wpity na sztorc pędzel... Tępą końcówką pędzla przyłóż od góry parę razy w tą trawę - niech się "rozciapierzy" na boki. Potem weź nożyczki i skrajne źdźbła skróć, tak by tylko kilka w środku zostało najdłuższych. Jestem bardzo ciekaw figurek w Twoim wydaniu Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Też mi się ten wytwór trawopodobny nie podoba Figurki powiadasz ...nie strasz, nie strasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 felgi w toyocie to typowe stalówki, więc trochę ryszarda na nie możesz rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi