krzysztof66 Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Witam,przedstawiam mój kolejny wypust czyli panzer III L,model wykonany z pudełka plus grille z Abera i lufa z RB,a więc na tym modelu postanowiłem trochę poszaleć z jakim efektem?ocena należy do do was.Napiszcie proszę czy idę we właściwym kierunku,choć powiem nieskromnie jestem z niego nawet zadowolony . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 mnie się podoba bo czysto i ładnie pomalowany tylko brak jednak lekkiego przykurzenia tu i tam. z tym ,że ja jestem początkującym "pancerniakiem" i nie w tej skali :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Model ki się podoba, choć podzielam zdanie Piotra w kwestii korzenia. Szczypce na prawym błotniku powinny mieć ciemny kolor rączek - to nie było drewno tylko bakielit. Przydałoby się nieco nad fotkami popracować. Lepsze oświetlenie modelu i zmiana tła na białe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlock Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Ogólnie model fajnie wykonany i może się podobać. Jednak od razu rzuca się w oczy nieprawidłowe osadzenie lufy w jarzmie. Powinna być wciśnięta o ok 1 cm głębiej aż do widocznego na lufie schodka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 Jednak od razu rzuca się w oczy nieprawidłowe osadzenie lufy w jarzmie. Powinna być wciśnięta o ok 1 cm głębiej aż do widocznego na lufie schodka. Dzięki za opinię, z lufą nie będzie żadnego problemu nie jest wklejona ,od razu go troszkę przykurzę i zrobię zdjęcia na białym tle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Witajcie,a więc lufa już na swoim miejscu,dodałem też delikatny kurz.Zdjęcia zrobiłem na niebieskim tle z powodu braku białego,następny będzie już na białym.Oto końcowy wygląd modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Spoko Panzer . Nie ma to znaczenia już teraz ,ale mnie sie podobał w pierwszej wersji bez kurzu , a może fotki słabe mało ostre? tej drugiej ostatecznej wersji ...Generalnie na plus choć ja amator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Bardzo fajna "trójeczka" Tylko to niebieskie tło chyba za bardzo przekłamuje rzeczywiste kolory. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldeczek Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Bardzo udany model. Podoba mi sie malowanie. Popracuj nad brudzeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Świetnie się prezentuje . Ja akurat lubię modele nie za mocno ubrudzone, chyba, że są elementem dioramy i wynika to z przedstawianej scenki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 Bardzo dziękuję za opinię na temat eLki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Abstra:bip:ąc od merytoryki o której nie mam bladego pojęcia, jak widzę takie modele to mam ochotę się przesiąść na pancerkę. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk83 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 jestem pod wrażeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramszmit Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Za samoloty byś się wziął Aygorku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts