krzysztof66 Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam,przedstawiam mój kolejny wypust czyli panzer III L,model wykonany z pudełka plus grille z Abera i lufa z RB,a więc na tym modelu postanowiłem trochę poszaleć z jakim efektem?ocena należy do do was.Napiszcie proszę czy idę we właściwym kierunku,choć powiem nieskromnie jestem z niego nawet zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 mnie się podoba bo czysto i ładnie pomalowany tylko brak jednak lekkiego przykurzenia tu i tam. z tym ,że ja jestem początkującym "pancerniakiem" i nie w tej skali :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Model ki się podoba, choć podzielam zdanie Piotra w kwestii korzenia. Szczypce na prawym błotniku powinny mieć ciemny kolor rączek - to nie było drewno tylko bakielit. Przydałoby się nieco nad fotkami popracować. Lepsze oświetlenie modelu i zmiana tła na białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Ogólnie model fajnie wykonany i może się podobać. Jednak od razu rzuca się w oczy nieprawidłowe osadzenie lufy w jarzmie. Powinna być wciśnięta o ok 1 cm głębiej aż do widocznego na lufie schodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Jednak od razu rzuca się w oczy nieprawidłowe osadzenie lufy w jarzmie. Powinna być wciśnięta o ok 1 cm głębiej aż do widocznego na lufie schodka. Dzięki za opinię, z lufą nie będzie żadnego problemu nie jest wklejona ,od razu go troszkę przykurzę i zrobię zdjęcia na białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Witajcie,a więc lufa już na swoim miejscu,dodałem też delikatny kurz.Zdjęcia zrobiłem na niebieskim tle z powodu braku białego,następny będzie już na białym.Oto końcowy wygląd modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Spoko Panzer . Nie ma to znaczenia już teraz ,ale mnie sie podobał w pierwszej wersji bez kurzu , a może fotki słabe mało ostre? tej drugiej ostatecznej wersji ...Generalnie na plus choć ja amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Bardzo fajna "trójeczka" Tylko to niebieskie tło chyba za bardzo przekłamuje rzeczywiste kolory. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Bardzo udany model. Podoba mi sie malowanie. Popracuj nad brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Świetnie się prezentuje . Ja akurat lubię modele nie za mocno ubrudzone, chyba, że są elementem dioramy i wynika to z przedstawianej scenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Bardzo dziękuję za opinię na temat eLki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Abstra:bip:ąc od merytoryki o której nie mam bladego pojęcia, jak widzę takie modele to mam ochotę się przesiąść na pancerkę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk83 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramszmit Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Za samoloty byś się wziął Aygorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi