smoker Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Model skończony ,miały być figsy ale jednak wykorzystam je w innym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Ładny model. Solidnie usyfiony tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Podoba mi się, ładnie styrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Bardzo ładny, gustownie ubrudzony i podniszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Przyjemny w odbiorze Ciekawie przybrudzony i nienadzbyt obtłuczony... Wypadałoby tylko poprawić (czyt.: rozwiercić skuteczniej) rury wydechowe... Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Odjazdowy - błoto klasowe . Model Bajka jak dla mnie. Super foty trzeba też przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Ciekawie się prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Podoba mi się. Przez przypadek od tygodnia na stole leży III w wersji M i do mnie mruga. Ale mam silną wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Bardzo mi się podoba Brudzenie wanny - ekstra ! Brudzenie reszty - też ekstra ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Cieszę się że się Wam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Bardzo fajna trójeczka. Mają w sobie to coś. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi