kommar Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Oto moja dioramka, którą popełniłem kilka lat temu ;) Z modelarskim pozdrowieniem. Edytowane 26 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 - sorry za pismo obrazkowe ale w pierwszej chwili slow mi zabraklo. Brawo za pomysl, brawo za wykonanie, brawo za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Niesamowita diorama ! Świetnie oddaje klimat tamtych czasów. Wzorowałeś się na jakiś konkretnych fotkach czy jest to Twoja inwencja ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Bardzo ładna scenka...czy przypadkiem nie była ona przedstawiana w jednym z modelarskich periodyków jakiś czas temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Alez fajny warsztacik, muszę znaleźć tą ulice Sieradzką PS: a ja myślałem ze ten gośc z twojego Avka to ty a to ten z Sieradzkiej i daj jeszcze jakąś fotkę z daleka tak żeby było widac cała diorkę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Jedno zasadnicze pytanie......... SKąD BIERZESZ TE DODATKI?????????? Dioramka pomysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 ... brakło mi słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 NIE jestem specem w tej dziedzinie ale ta diorama to po prostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 piękna Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 26 Października 2007 Autor Share Napisano 26 Października 2007 Witam Model ten to żywiczny Armo 35024 - 4TP - polski lekki czołg (1/35) Dodatki pochodzą z wielu zestawów, efekt zbierania nawet w okresie, kiedy nie sklejałem. Cruenzo - brawo za świetną pamięć. Dioramkę opisałem w Model Hobby nr (14)4 w 2002 roku. Scenkę wymyśliłem opierając się na kilku faktach: Pojazd ten nie wyszedł z fazy prototypu. Chciałem mieć model w kolorze farby podkładowej. Gąsienice w modelu nie spełniały moich wymagań. Podniesiona wieża umożliwiała pokazanie ciekawego wnętrza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Fantastyczne. gdybyś popracował nad światłem, mógłbyś uzyskać super realistyczny efekt. Bo oprócz światła wszystko jest super realistyczne. Wielkie gratulecje Odwołuje to co powiedziałem o swietle. Wszystko jest IDEALNE :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 NIE!!!!!!!!!!!!! No odebralo mi mowe............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Może wszystkie poza 2 ostatnimi to pokolorowane prawdziwe fotki a ostatnie zmyślny fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 A co niby jest tam "domontowane" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Spiton, toć to żart jest Diorama powala na kolana... Pozdrawiam, Dominik_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 (edytowane) O ja głupi, nie doczytałem, a już pełen oburzenia kilkam po klawiaturze. :-)))))) Edytowane 27 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Grunt, że byłeś gotów stanąć w obronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Podniesiona wieża umożliwiała pokazanie ciekawego wnętrza .. które i tak jest sporą wariacją na temat... Nie zachowały się żadne informacje co do tego jak miało ono być zagospodarowane, więc to co oferuje producent to tylko gdybanie. Mimo wszystko gratuluję pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 coś niesamowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Dioramka powala na kolana. Jest super wykonana i te wszystkie dodatki... Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 A co niby jest tam "domontowane" ???? Wąsy tego gościa, he, he. Diorama powala na kolana. Między innymi dlatego, że rzadko kiedy można zobaczyć polskie cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Pełen bajer. Diabeł tkwi w szczegółach. Urok twojej dioramy również. Proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Bardzo ciekawy i niekonwencjonalny pomysł. Gratuluję i czekam na więcej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2D2 Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Pierwszy raz coś takiego widzę. Żadnych ruin, okopconych ścian - fajna odskocznia od tego do czego się przyzwyczailiśmy. A te słoneczniki... brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi