KAMIL90 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Model uważam za skończony .Przy malowaniu modelu chciałem uzyskać efekt mocno startego zimowego kamuflażu . Do budowy wykorzystałem zestaw Dragona plandekę z PanzerArtu oraz lufę od Rb Model . Do brudzenia wykorzystałem chemię od Ak i Miga . Wykonałem także swoją pierwszą podstawkę w życiu , sami oceńcie jak wyszło . Pora na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Podoba mi się, ładnie się komponuje z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Ładny. dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Ogólnie model podoba mi się. Widać, że włożyłeś w niego sporo pracy. Razi tylko przykrzywione koło z lewej strony pojazdu oraz model traci przez średniej jakości fotki. Pozwoliłem sobie na delikatną korekcję jednego z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Model z podstawką ładnie się komponują. Podoba mi się patent z kołem na masce. Resztki lodu z czego robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Dublet. Do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Bardzo ładnie się prezentuje. Podstawka też mi się podoba i bym nie pomyślał nawet, że to twoja pierwsza Tak już na siłę się czepiając to trochę lufa wyróżnia się czystością i jednolitością, ale może po prostu kwestia zdjęć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Jak lód powstał? Model dla mnie jeden z wzorcowych do naśladowania zimowego kamuflażu. Aha. Nie wygląda to na pierwszą podstawkę, oj nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Października 2014 Autor Share Napisano 28 Października 2014 Bardzo mnie cieszy to że wam się podoba , w model włożyłem sporo pracy i żeby nie te kilka baboli popełnionych to był bym z niego bardzo zadowolony . Jak lód powstał? Model dla mnie jeden z wzorcowych do naśladowania zimowego kamuflażu. Aha. Nie wygląda to na pierwszą podstawkę, oj nie! Lód to wosk ze świeczki sposób podpatrzyłem tu http://www.little-norway.org/forum/index.php?topic=371.msg3747#msg3747 . A podstawka jest moją pierwszą jaką wykonałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi