remek1220 Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Hobby boss + wkład własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Model bardzo ładnie staramy Przyjemny dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Ciekawy model i starannie wykonany, jednak jak na wóz naprawczy brak mu bambetli na pancerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Ładnie pomalowany, jak już Marcin zauważył - trochę goły. Ale to łatwo można poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 14 Listopada 2014 Autor Share Napisano 14 Listopada 2014 Dzięki za opinie,Pomyślę nad dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Całkiem fajny! Znasz jakieś fotki oryginału? Jeden drobiazg, może jeszcze da się podgiąć - gąsienice poniżej koła napinającego mają "wypukłość do góry" a powinny mieć "do dołu". Poniżej napędowego chyba podobnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 fajny model i jedynie gąski słabiej wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Całkiem fajny! Znasz jakieś fotki oryginału?Jeden drobiazg, może jeszcze da się podgiąć - gąsienice poniżej koła napinającego mają "wypukłość do góry" a powinny mieć "do dołu". Poniżej napędowego chyba podobnie jest. Ja myślę, że te u góry to są źle przyklejone, po za tym bardzo fajny pomysł i ładne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Dzięki za opinie, tak gąsienice wyszły mi słabo,postaram się poprawić. Na tym zdjęciu się wzorowałem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Bardzo przyjemny cudak na ładnych zdjęciach Remku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 No proszę kolejny model w 1:48 Bardzo ładny. Podoba mi się bardzo. Gratuluje udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Fajny, ja bym jeszcze te liny naciągnął aby takie powyginane nie były i przetarł ołówkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi