Pan Patison Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam, Jestem tu nowy, pare osob pewnie zna mnie z PWM jako strasznego nabijacza Na poczatek wypadalo by cos pokazac, a wiec pokazuje model czolgu T-55A PLAVI GROM, jest to moj 3-ci ukonczony model po dosyc dlugiej przerwie od modelarstwa, ktora skonczyla sie we wrzesniu ub. roku. OK, koniec mielenia, czas na fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Skąd taki dziwny przebieg liny po prawej stronie? Pod płytami ? Asfalt gładziutki, że chciałoby się taki na swojej drodze do pracy mieć taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2006 No to jedziemy: Lina holownicza jest zaczepiona na hak na przedniej plycie pancernej, czyli jak najbardziej prawidlowo. Nie widzialem jakiegokolwiek zdjecia Serbskich i Chorwackich T-55A, na ktorym lina byla by na wierzchu placht gumy. A podstawka to kupa, i dobrze o tym wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Oki doki, po prostu nie widziałem za dużu fotek z dodatkową ochroną tego typu, dla tego sie pytałem. Kupa - przesada, są gorsze rzeczy pokazywane na różnych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Kupa - przesada, są gorsze rzeczy pokazywane na różnych forach. Coz, na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze robilem ja od niechcenia, tak sobie zeby byla, i w pol dnia z przerwami. Wyszlo jak wyszlo, no ale nie ma juz co rozpaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Modelik bardzo mi się podoba, a zwłaszcza jeśli jest to Twój trzeci po dość długiej przerwie. Podstawka, też nie jest taka zła Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja bym go zrobil w polskich barwach...ale ogolnie podoba mi sie tylko te zolte palmy ??? fajny ten "gumolit" na przodzie........Dex ma racje dioramka nie taka zla...troche dziur w asfalcie i byla by spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2006 tylko te zolte palmy ??? Staram sie robic na wzor i podobienstwo oryginalu, nawet jesli niezbyt zdrowi na umysle zoldacy psikali go musztardowo zoltym kolorem Chcialem odwzorowac cala brzydote i "zameczenie" oryginalu, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Witamy na forum, ładny model i podstawka. Osobiście też popełniłem T-55, ale chyba za mocno go postarzyłem , pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Go galerii marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam, mam pytanie to jest kamo te plamy czy jakieś cieniowanie? bo mi sie troszke niepodoba, dziwnie to wygląda Ale jeśli w oryginale tak było ti rozumiem Ale modeł git, a moz ebys napisal jak sie sklejało, jaka firma itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Te plamy gizmo to kamuflarz made by siły pancerne Republiki Chorwacji. Proponuje obejżeć czołg o nazwie Cedozer (serbojad) ten to dopiero wygląda pięknie, za to na T-55 o nazwie własnej Viktorija II można zaobserwoać piękne orły (czarno żółte) namalowane na błotnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Te plamy gizmo to kamuflarz made by siły pancerne Republiki Chorwacji. Proponuje obejżeć czołg o nazwie Cedozer (serbojad) ten to dopiero wygląda pięknie, za to na T-55 o nazwie własnej Viktorija II można zaobserwoać piękne orły (czarno żółte) namalowane na błotnikach Dobrze gada, polac mu 1:35 Tamiya, trawione siatki i duperelki Eduarda, fajny model i fajny zestaw PE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Google o tym Cedozeru nie słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 pare osob pewnie zna mnie z PWM Witam mojego prowadzącego projekt grupowy. Fajny ten czołg Ci wyszedł. Co do podstawki, to mógłbyś tam dorzucić jakiś podziurawiony kulami znak drogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2006 pare osob pewnie zna mnie z PWM Witam mojego prowadzącego projekt grupowy. Fajny ten czołg Ci wyszedł. Moze zrobimy jakis tutaj? Moze by tak Vietnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Pomysł nie jest zły. Ale z Wietnamu to ja w szafie nic nie mam. Pasowałoby mi raczej jakiś temat do wykorzystania polskiego Leoparda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 16 Maja 2006 Autor Share Napisano 16 Maja 2006 Pomysł nie jest zły. Ale z Wietnamu to ja w szafie nic nie mam. Pasowałoby mi raczej jakiś temat do wykorzystania polskiego Leoparda. Sorry, ze dopiero teraz odpisuje, ale jakos tak dopiero teraz zajrzalem do tego topicu... Leoparda, powiadasz... A moze jednak nabedziesz jakiegos trucka z Wietnamu i zrobimy maly projekcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 17 Maja 2006 Share Napisano 17 Maja 2006 Problem polega na tym, że ja już mam trochę za dużo zanabytych pudełek z modelami w szafie. A zebrałem już fundusze na nowego Abramsa z Dragona i na Strykera z Trumpetera, więc nie mogę myśleć o kupowaniu jeszcze czegoś z Wietnamu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 17 Maja 2006 Autor Share Napisano 17 Maja 2006 W najbliszym czasie bede robil M-1025 z dopancerzeniem, wiec jak juz sie tak upierasz, to mozemy wysmazyc cos z OIF, tu mozemy zalozyc miniprojekt, a poza tym oczywiscie podchodzi nam to pod moj projekt na PWM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 17 Maja 2006 Share Napisano 17 Maja 2006 Ja się nic nie upieram, ale na OIF to bardziej byłbym chętny. Może znajdą się jeszcze jacyś forumowicze i rzeczywiście zrobimy miniprojekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 A zebrałem już fundusze na nowego Abramsa z Dragona i na Strykera z Trumpetera No to nie ma co gdybać o złomie z Wietnamu... Go Stryker, go Stryker... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 No to nie ma co gdybać o złomie z Wietnamu... Dowiem sie, gdzie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Zapraszam! Widzę całkiem fajny kawałek udeptanej plaży... ...można do woli dyskutować o złomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 Juz jade, tylko zaladuje polcalowki na gun trucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi