Patterson Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Model przedstawia Indyjski wariant czołgu T-72 w kamuflażu "Digital". Luźno wzorowałem się na zdjęciu z bocznicy kolejowej. Revell skala 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Rewelka i to w jakiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Trochę nierówne te prostokąty, ale jak na taką skalę i tak zapiera dech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Cacany, jak dla mnie super wyszedł . Ile zajęło Ci nakładanie Camo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Koło digitala to nawet nie stało. Model super wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Czyżby kamo od ręki malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 Dzięki, to digital według nomenklatury Indyjskiej. Swoją drogą warto zobaczyć jak oryginalny był niechlujnie nakładany. Sądząc po tym jak chaotycznie rozłożone są poszczególne prostokąty, po prostu odmalowali je od szablonu jednego, a nie maskowali cały pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Bardzo ciekawe malowanie. Model podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Ależ ja lubię takie niestandardowe malowania i tematy. Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi