Tazman79 Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 A co z tymi zasobnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2014 A co z tymi zasobnikami? Dzięki ale nie są potrzebne... Zrobię pudełkową wersję, zgodnie z założeniami projektu... Trudno mi się w ryzach utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Zauwazylem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 A co z tymi zasobnikami? Dzięki ale nie są potrzebne... Zrobię pudełkową wersję, zgodnie z założeniami projektu... Trudno mi się w ryzach utrzymać Miałem już pisać wcześniej o tych zasobnikach, ale nie lubię się wtrącać. Skoro jednak Dorotka ich nie chce to ja chętnie przygarnę. Tazman napisz na PW co byś za nie chciał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 I dlatego CJ z nimi nabiera takiego agresywnego wygladu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Jakiego papieru uzywales? Chcialbym w swoim pozbyc sie tego szwu ale boje sie uszkodzic owiewke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Jakiego papieru uzywales? Chcialbym w swoim pozbyc sie tego szwu ale boje sie uszkodzic owiewke... MicroMesha tylko i nic więcej ... Około 10 min roboty.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Mam rozumiec ze "jechales" ten szew poszczegolnymi numerami? A maskowakes to jakos czy poprostu "szorowales" tylko po szwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Mam rozumiec ze "jechales" ten szew poszczegolnymi numerami? A maskowakes to jakos czy poprostu "szorowales" tylko po szwie? Nic nie maskowałem... Przejechałem najpierw szew a później całą górę poszczególnymi gradacjami.... Tak jak napisałem całość roboty zajęła maks 1o minut. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Odzysk tej, która służyła za zaślepkę... Nie doczyszczałem, bo na te chwilę mi nie jest potrzebna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 Dziś "total porażka"... Postanowiłem zobaczyć jakie są kalki od Tamki i próbnie położyłem je na stateczniku pionowym.... Efekt o kant tyłka potłuc... Są potwornie grube, nie układają się i nie chcą współpracować z Micro Solem... W efekcie statecznik do zmycia w Dot-cie Co ciekawe te na pociski kładą się bardzo dobrze i są bardzo cienkie (inny arkusz). Muszę poszukać w odmętach internetu czegoś co się nadaje do położenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi