Wojciech Butrycz Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Wreszcie jest, niestety z jednym tylko polskim malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 W nowych produkcjach RV została poprawiona osłona radaru czy dalej trzeba się posiłkować Ariesem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Osłona radaru to najmniejszy problem tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 No dobra a największy i te pomniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 No dobra a największy i te pomniejsze? Oszklenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Mamy na razie: osłonę radaru z zamiennikiem Ariesa oszklenie które można wymienić na vacu lub dorobić. Coś jeszcze? Może jest na rynku jakaś alternatywa dla miga 21ego w 72.Chetnie zakupię taki model gdzie nie trzeba nic poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 W 1:72 chyba lepszego produktu od RV nie ma. Aczkolwiek modele idealne to to nie są. Sam kształt nosowej części kadłuba (nie wiem jak w bis, ale w poprzednich na pewno) jest nieprawidłowy. Bis ze Zvezdy prezentuje się całkiem przyzwoicie, brakuje mu tylko nitowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Bis ze Zvezdy prezentuje się całkiem przyzwoicie, brakuje mu tylko nitowania. Brak nitów w 72 to nie dramat ale RV ma kompletny kokpit i inne blaszki.Pozostaje popracować w komorach podwozia i będzie o'k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Do Bisa ze Zvezdy można dokupić dodatki. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster MkI - Revell 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 ...Sam kształt nosowej części kadłuba (nie wiem jak w bis, ale w poprzednich na pewno) jest nieprawidłowy.... Witam, Tak słyszałem, że tylko w pierwszych modelach Miga - wersja SMT - przód był nieprawidłowy. W późniejszych modelach, począwszy od MF, miał być już poprawiony. To prawda? Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Ja mam wrażenie, że ciągle trochę za mocno zbiega ku pierścieniowi wlotowemu. Sam pierścień wokół wlotu nie jest jeszcze doklejony więc ciężko to jednoznacznie ocenić. Jka ktoś umie zarys sylwetki nanieść na plany to śmiało można korzystać ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Witam,Tak słyszałem, że tylko w pierwszych modelach Miga - wersja SMT - przód był nieprawidłowy. W późniejszych modelach, począwszy od MF, miał być już poprawiony. To prawda? Pozdrawiam Przemek Jedyne co do tej pory poprawił RV Resin to pierścień wlotowy, w SMT był za mały, w MF, R i PFM został poprawiony, ale jak pisał Mikele nos jest ciągle zbyt pękaty, co w sumie do Bis-a nawet by pasowało Dla mnie najbardziej wkurzającą wadą tego zestawu są poprzesuwane komory podwozia, o ile przesunięcie przedniej zauważy tylko taki upierdliwiec jak ja, to przesunięcie głównych powoduje, że są źle ułożone względem komór w skrzydłach. Z innych błędów - za duże przednie kółko, jakiś dziwny kształt tyłu kadłuba ... Wielki Eduardzie - przybywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Dla mnie najbardziej wkurzającą wadą tego zestawu są poprzesuwane komory podwozia, o ile przesunięcie przedniej zauważy tylko taki upierdliwiec jak ja, to przesunięcie głównych powoduje, że są źle ułożone względem komór w skrzydłach. Z innych błędów - za duże przednie kółko, jakiś dziwny kształt tyłu kadłuba ... Wielki Eduardzie - przybywaj! Witam, A jakiego rzędu są to przesunięcia i w którą stronę? Do przodu, do tyłu? Pozdrawiam. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi