Adrianowro Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Witam Jako że ostatnio mam tendencje do utykania z projektami w połowie, raczej się nie udzielam na forach.... Na fali serii książek z uniwersum "Metro 2033" tworzę sobie wycinek wieżowca ze stalkerem w roli głównej.... Na drewnianym szkielecie wylałem ze szpachli kolumny, piętra to drut i styrodur.... Roślino/korzenie to sznurek, drut i korzenie ...(bedzie tego wiecej ) Na dole powinna być woda w przyszłości.... Schody na bardzo wczesnym etapie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Twoje prace są niezwykle atrakcyjne. Widzę że porzuciłeś chwilowo WWI na rzecz future. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Super bardzo mi się podoba taki klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 Twoje prace są niezwykle atrakcyjne. Widzę że porzuciłeś chwilowo WWI na rzecz future. IWW czeka na piechotę francuską którą raczono wykupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Ja bym bardziej widział troszkę inne kolory niż zieleń na te roślinki , a przynajmniej nie aż tak soczystą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 Ja bym bardziej widział troszkę inne kolory niż zieleń na te roślinki , a przynajmniej nie aż tak soczystą . Potem bedzie gaszona filtrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Montaż schodów i części roślinności. Malowanie detali i maskowanie baboli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Coraz ładniej. Widzę że motyw czaszki przewija się nawet w przyszłości, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Pozorant zapewne z zestawu Object 279 Takoma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2014 Pozorant zapewne z zestawu Object 279 Takoma? Dokładnie Dalsza walka z roślinnością ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2015 Świetnie! Na prawdę świetnie! Widziałem już trochę na FB i bardzo się cieszę, że będziesz tutaj relacjonował swoje boje. Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na kolejne etapy! pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Złapałeś mnie na haczyk już w pierwszym poście tymi schodami. Postęp świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2015 Kolejny etap , mchy , szczury , czaszka itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi