bazylms Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Trochę mi się o tym modelu zapomniało, a to już półtora roku jak go skończyłem. Tutaj jest Warsztat. Dla zadość uczynienia wstawiam go do galerii. Model stary jak świat. Dodałem metalowe lufy, linę z eureka oraz gąsienice z Academy bo zestawowych w pudle nie było (i dobrze). Model powiedziałbym przeciętny, ale swoje w galerii oberwać musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 No to był słynny warsztat na 14 stron Wykonanie modelu ma moc, podoba mi się, ale sam pojazd to jakieś nieporozumienie. Pzdr Ps. Kiedy jedyny słuszny czołg WWII ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Na razie kompletuję. Mam już model, zimm z atak i lufę Rb. Jeszcze tylko Friule. Prawdopodobnie następny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Prawdopodobnie następny rok. Moje absolutne minimum w tym roku to dwie sztuki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Fajne coś na gąsienicach , chłopek tez spoko. Mogłeś bardziej wysrebrzyć końcówki zębów na kolach napędowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2015 Dzięki. A jaki niby to ten jedyny słuszny?Spójrz na podpis Seby i będziesz wiedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 bardzo fajny a co z podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 No i znowu pięknie! I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2015 Dzięki. Projekt podstawki (jak i innych) umarł. Ilość miejsca do przechowywania modeli została zredukowana do absolutnego minimum, a materiały do ich budowy znalazły innego właściciela. Rodzina sie powiększyła to trzeba było coś poświecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Model pierwsza klasa . Efektownie zmęczony . Pozdrawiam, Adamus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Hehe faktycznie pamiętam ten model z czasów kiedy miałem więcej czasu na modelarstwo Wyszedł całkiem fajnie. Z figuranta możesz na pewno jeszcze coś wycisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Fajnie wyszedł P.S. Ile zajął Ci czasu od A do Z - Jesteś w stanie wyliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 Raczej nie. Mogę jedynie szacować że ten to ok 30 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi