BRAVO112 Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 4 godziny temu, Lipstein napisał: Jak Przemek wydrukuje jeszcze śmigło, koła, prawidłowe zastrzały V-kształtne, owiewki w akceptowalnej grubości, to można szaleć..... wszystko da sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Listopada 2022 Autor Share Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) Jako że poza blaszkami i własną dłubaniną mocno postanowiłem nic do tego modelu nie dodawać i nie kupować, aktualnie pocieniam zestawowe szkła owiewek; w zestawie PART jest folia z zegarami i owiewkami, ale po wycięciu kształtu owiewki nijak nie mogę jej wyoblić, że o przyklejeniu do kadłuba w akceptowalny sposób nie wspomnę... Edytowane 21 Listopada 2022 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 zrob z oryginalnego oszklenia wytloczke i wycisnij z polyamidu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 Muszę w takim razie pomyśleć, skąd go wytrzasnąć, trzeba się zacząć przyglądać oznaczeniom na butelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 W dniu 20.11.2022 o 22:25, Lipstein napisał: (oświetlenie LED, 3500-4000 K) A balans bieli? Te zdjęcia strasznie przekłamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 Balans bieli .... Nie ogarnę w moim aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 O kolorach się nie wypowiem, ale dlaczego linie podziałowe masz tak niestarannie zrobione? Bierzesz się za dorabianie i przerabianie elementów, a tymczasem najbardziej widoczna rzecz: linie podziałowe blach, są u Ciebie okropne... No po prostu fale Dunaju. Ja rozumiem że model jest arcy wymagający, ale serio moim zdaniem nieważne jak super dodatki porobisz krzywe linie podziałowe i tak zepsują odbiór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Listopada 2022 Autor Share Napisano 24 Listopada 2022 Zwróć mi proszę uwagę, w którym miejscu poprawić, przyjrzę się dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi