Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Poszukuję zdjeć i innych materiałów na temat Piranii dowódczej (Lav-C). Korci mnie przerobienie Pirani Trumpetera na taką właśnie wersję. Kiedyś coś takiego robiła świętej pamięci ESCI ale zdobycie modelu graniczy z cudem.

Z góry dziekuję za pomoc.

th_GE-508.jpg

• Odpowiedzi 272
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. jeżeli ktoś posiada zdjęcia wnętrza kabiny (chodzi mi o stronę na której są siedzenia) to chętnie przyjmę, mam kilkaddziesiąt zdjęć, ale na żadnym nie mogę czegoś dopatrzeć. Z góry dzięki!

Napisano

A tak na powaznie, to co sie Grzesiu stalo, ze tak o 180 stopni zmieniles swoj obszar zainteresowan? Pewnie okazalo sie, ze o pojazdach bylego UW wiesz juz wszystko...

Napisano

Nie zmieniłem zainteresowań...Hm... Raczej nie wszystkie jeszcze ujawniłem...hihihi...

Ale akurat w tym, co robię chodzi mi o uporządkowanie tematów....

Pytania do pytań, konkretne typy do wątków o konkretnym sprzęcie...Zachód do zachodu...itp. itd. ...

• 1 month later...
  • 3 months later...
Napisano

Szukam informacji czy brytole byli u nas kiedykolwiek z Challengerami 1 (np. mieli je na Ulan Eagle)?

Jednocześnie zachęcam do dzielenia się fotkami i linkami i notami bibligraficznymi na temat ćwiczeń współczesnej armii brytyjskiej na naszych poligonach.

Thank you from the mountain.

Napisano

Byli, czy to akurat te manewry, to nie dam głowy. Revell zrobił model w skali 1/72 i dodał tam kalkomanie Challangera właśnie z manewrów w Polsce. Tylko, że nie pamiętam z jakiego roku :(

Napisano

Ta wersja, którą ja miałem, po sklejeniu (szkoda, że słabym, ale to był mój pierwszy czołg w życiu) prezentowała się mniej więcej tak:

1bc7180a4b14f490.jpg

Napisano

Oj Gulusku, przeciez wiesz ze ja mam zaswiadczenie od ministra, ze mam dysortografie, dysleksje, dysproporcje, dysfukcje i ze jestem aspoleczny na dodatek. Sorki, Siemka, Pozdro.

Napisano
Oj Gulusku, przeciez wiesz ze ja mam zaswiadczenie od ministra

Aha, chyba szefa Ministerstwa Kroków Dziwnych ?

Mógłbyś chociaż podmienić tego węża linkowatego - ctrlC i ctrlV i chyba nie zajmują za dużo czasu?

Napisano
Skoro tak ladnie prosisz...

Ślicznie, przepięknie, cudownie dziękuję.

Przynjamniej ładniej podziękowałem???

Napisano

Dzięki, przegapiłem te fotke na DefenceImages...

Przy okazji trafiłem na garść zdjęć z Ulan Eagle 99:

KLIK

Wychodzi wtępnie, że w 1998 były u nas CR1 a w roku następnym CR2, ale to tylko na podstawie kilku fotecek...