Pablo G. Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Witam, Oto mój najnowszy model. Miłego oglądania. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Jak dla mnie bardzo elegancki podoba się ...i nie usyfiony po pachy . Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Model ogólnie jest ładny. Nie podobają mi się natomiast niektóre obicia, szczególnie na wewnętrznej stronie osłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Gdyby nie podłużne, manieryczne obicia- byłby to naprawde bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 modelik zacny... aż się prosi o załogantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Obicia ciut za duże. Przydałaby się podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 a mnie się podobają bardzo dobre zdjęcia Sam model fajnie zrobiony, no może poza tymi obiciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Całkiem niezły Aż się prosi o jakąś mini dioramkę skoro pootwierałeś bebechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezol83 Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Bardzo fajny model, ciekawa tematyka, ładnie oddane szczegóły i fajnie że nie przejechał przez rzeke błota, obicia...hmmm jka sam będę robił lepsze to będę wytykał mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Ostrzę sobie zęby na ten model od dawna ;) Bardzo mi się podoba Twoje wykonanie, a takze foty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Sweet`aśny w całości, malowanie ,brudzenie. Od dawna poluje na ten model i nie potrafie go trafić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Sweet`aśny w całości, malowanie ,brudzenie. Od dawna poluje na ten model i nie potrafie go trafić, Voila: http://www.emodels.co.uk/tristar-1-35-german-2cm-flak38-pz-kpfw-38-t-35035-plastic-model-kit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 Dziękuję wszystkim za komentarze. Cieszę się że się Wam podoba. PG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi