kommar Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Przedstawiam model, który wykonałem kilka lat temu. Pozdrawiam. szyja poprawiona ;) Edytowane 9 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Po Twoich modelach człowiek spodziewa sie trzęsienia ziemi. Przeżyć porównywalnych z czołówką z cięzarówką, czy wyrywania sobie obcęgami włosów z nosa. Krótko mówią MOCNYCH przeżyć. A tu fiacik. Taka uwaga: na styku głowa-tułów nastąpiła jakaś niezręczność. ten element wyszedł Ci nienaturalnie. Bardzo ciekawy temat. To jakaś przeróbka?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 No jak dla mnie to BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 No swietnie Ci to wyszło, tylko faktycznie cos ta szyja niezbyt naturalnie wyglada, ale scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Witam. baaaaaaaaaaardzo ładnie ! Pierwszy raz widziałem ten model w MODEL REDUKCYJNY - 04/02 ... i milo widzieć ponownie ! Świetny temat !! Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Efekt i wykonanie bardzo fajne, tylko mi ta głowa coś nie tego.... no nie bardzo pasuje.. Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 9 Listopada 2007 Autor Share Napisano 9 Listopada 2007 Poprawiłem szyję, chyba naturalniej wygląda ? Fotki wyżej ;) Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Poprawiłem szyję, chyba naturalniej wygląda ? Noooooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Jak zwykle bosko, komar ządzisz, i jeszcze malutka uwaga- dodaj gościowi jakieś rumieńce. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Hmm, no i co? Znowu mam napisać, że świetny? Przecież to tak jakby za każdym razem człowiek mówił, że woda jest mokra Chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. Twoje winietki są strasznie klimatyczne, może to przez mój sentyment do tego okresu ale można się delektować tym okresem lat 30-ch, no i jeszcze ten nonszalncko leżący Browning...ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 A ja zadam Kommar jedno banalne pytanie, bo co do samego modelu to same ochy i achy. Z czego robisz te okrągłe podstawki. Widzę, zę z drewna, ale chodzi mi o wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Nie no model świetny, bardzo mi się podoba gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Polski akcent w modelarstwie zawsze zasługuje na uznanie Fajnie zrobiłeś figurkę, zwłaszcza twarz wygląda realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Cudowny model, a w szczególności przód fiacika. Miodzio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Super wykonanie i ta sielankowa atmosfera - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Właśnie - wszystkie twoje dioramki mają taką jakąś sielankową atmosferę. Nie mówię że to źle, bardzo podoba mi się zarówno temat (w końcu coś innego niż Tygrysy/Pantery/Pumy i inne dojczowskie wynalazki) jak i samo wykonanie. PS A Sokoła w 1:35 z Armo to waść widział? Mi się śni po nocach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi