Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystkich.

Przedstawiam model, który wykonałem kilka lat temu.

Pozdrawiam.

a00c_2.jpg

a3_2.jpg

a4_2.jpg

a5_2.jpg

a00_2.jpg

a0_2.jpg

a1_2.jpg

a6_2.jpg

a5c_2.jpg

szyja poprawiona ;)

p1_2.jpg

p2_2.jpg

Edited by Guest
Posted

Po Twoich modelach człowiek spodziewa sie trzęsienia ziemi. Przeżyć porównywalnych z czołówką z cięzarówką, czy wyrywania sobie obcęgami włosów z nosa. Krótko mówią MOCNYCH przeżyć.

A tu fiacik.

Taka uwaga: na styku głowa-tułów nastąpiła jakaś niezręczność. ten element wyszedł Ci nienaturalnie.

Bardzo ciekawy temat. To jakaś przeróbka??

Pozdrawiam

Posted

No swietnie Ci to wyszło, tylko faktycznie cos ta szyja niezbyt naturalnie wyglada, ale scenka

Posted

Witam.

baaaaaaaaaaardzo ładnie ! Pierwszy raz widziałem ten model w MODEL REDUKCYJNY - 04/02 ... i milo widzieć ponownie !

Świetny temat !!

Pozdrawiam

S. - Krystian

Posted
Poprawiłem szyję, chyba naturalniej wygląda ?

Noooooooo!!!!

Posted

Jak zwykle bosko, komar ządzisz, i jeszcze malutka uwaga- dodaj gościowi jakieś rumieńce.

Pzdr.

Posted

Hmm, no i co? Znowu mam napisać, że świetny? Przecież to tak jakby za każdym razem człowiek mówił, że woda jest mokra

Chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. Twoje winietki są strasznie klimatyczne, może to przez mój sentyment do tego okresu ale można się delektować tym okresem lat 30-ch, no i jeszcze ten nonszalncko leżący Browning...ekstra.

Posted

A ja zadam Kommar jedno banalne pytanie, bo co do samego modelu to same ochy i achy. Z czego robisz te okrągłe podstawki. Widzę, zę z drewna, ale chodzi mi o wykończenie

Posted

Cudowny model, a w szczególności przód fiacika. Miodzio!!

Posted

Właśnie - wszystkie twoje dioramki mają taką jakąś sielankową atmosferę. Nie mówię że to źle, bardzo podoba mi się zarówno temat (w końcu coś innego niż Tygrysy/Pantery/Pumy i inne dojczowskie wynalazki) jak i samo wykonanie.

PS A Sokoła w 1:35 z Armo to waść widział? Mi się śni po nocach;)