kommar Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 (edytowane) Witam wszystkich Przedstawiam kolejny model, który wykonałem przed laty. Pozdrawiam. 7tp 1/35 Edytowane 9 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 No i jest trzęsienie ziemi :-))) Super!! Podobają mi się takie smaczki jak ukruszony kozioł przeciwczołgowy. A reszta.....po prostu rewelacyjna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Wielkie brawa za to, że spod znaku Orła Białego Kurcze taka mała scenka a jaka fajna, czemu ja nie mam pomysłów na fajne dioramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 7tp 1/3 No przy takiej skali to się nie dziwię, że to wygląda przecudnie Genialna robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Winietka bardzo fajna tylko ta figurka psuje wszystko........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Piękna winetka i jeszcze dodatkowy plus za jedyny słuszny polski temat, tylko mam jedną uwagę, jeśli to poligon to co tam robi cywil, czołg z tego widzę nie jest opuszczony (włazy są pozamykane) więc najprawdopodobniej jest na chodzie - na miejscu tego gościa nie podchodziłbym tak blisko, na ale to są uwagi merytoryczne a nie techniczne. Dla mnie 6/6 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Ja to nawet nie będę tego komentował...bo słów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Mi się figurka bardzo podoba. Już słusze komentarz wypowiadany przez tego chłopa........:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Już słusze komentarz wypowiadany przez tego chłopa........:-) "No to żeście się ku... najeździli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Piękny model! Ta przedwojenna nasza pancerka ma swój niezaprzeczalny urok...prawie taki jak powojenna Napisz parę słów co przerabiałeś i koniecznie jak sie robi takie wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Brawo! Oby więcej tematów traktujących o polskiej broni pancernej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Gulus !! Idealnie to miałem na myśli :-))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Genialny pomysł na winietkę no i naprawdę znakomita realizacja pomysłu. Szkoda, że Polska miała tak idiotyczne pomysły żeby tracić czołgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Gratuluję warsztatu, piękny model i przednie scenka. szkoda ze Polska miała tak idiotyczne pomysły zeby tracić czołgi Very Happy Mógłbyś rozwinąć tę światłą myśl? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 To się nazywa świetna robota! Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Bardzo ładny model, ale mam jedną uwagę - fotki są stanowczo za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Czołg chyba nie do końca na chodzie bo, o ile dobrze widzę, ma zerwaną gąskę. Może po prostu załoga była na tyle kulturalna, że zamknęła za sobą włazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Pięknie wykonane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 i wszytko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Faktycznie coś figurka nie koniecznie tu pasuje i w takiej postaci. Drzewka samemu robione są zazwyczaj lepsze od gotowych kupowanych. I więcej drutu kolczastego dałbym. Ogólnie to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Można się wzruszyć. Wykopalisko sprzed 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi