zloty Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Stare Fujimi,kalki Icarus,fotelik Pavli,wkład własny=Czarny Grecki Korsarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Na czym polega wkład własny(korsarz) pytam bo jest znakomity ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Lutego 2015 Autor Share Napisano 26 Lutego 2015 Na czym polega wkład własny(korsarz) pytam bo jest znakomity ! Dzięki Od początku; -wycięcie tylnej płyty za fotelem plota i odtworzenie (model dostałem już ze sklejonym kadłubem więc aplikacja gotowego wnętrza był co najmniej kłopotliwa) Niestety jak się człowiek pochylił i postanowił być wścibski to widać było szpary więc zamknąłem kabinę i po sprawie choć jest praktycznie cała odtworzona -komory podwozia -przednia goleń to rozcięte Fujimi troche Hoobby Bosa i prywatny plastik -takie fajne siateczki na dole za hakiem (nie widać dobrze na zdjęciach) i na prawej burcie za skrzydłem -poprawiony kształt zbiorników paliwa nowe lotki i charakterystyczne otwory -opuszczone TYLNE SKRZYDEŁKA -lampeczki koloru red -zawias na stateczniku pionowym -pitoty dwa -i taki malutki trójkącik nad wizerunkiem korsarza i rureczki na dole, -anteny -pocieniony wlot powietrza -śrubki na pylonach -poprawiony kształt bąbla na brzuchu Chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Jakże ja uwielbiam ten samolot. Czas pomyśleć o zrobieniu takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładnie zrobiony! W tamtym roku greckie A-7 przeszły na emeryturę i to był chyba ostatni użytkownik tych wspaniałych samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładny korsarz. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: F-22 Raptor - Italeri 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r.kalkowski Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Miodzio korsarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Lutego 2015 Autor Share Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładnie zrobiony! W tamtym roku greckie A-7 przeszły na emeryturę i to był chyba ostatni użytkownik tych wspaniałych samolotów. Bardzo ładny korsarz Miodzio korsarz. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 Kilak fotek z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Fajny Korsarz, ale ja bym aż takich zbliżeń na fotkach jednak unikał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Marca 2015 Autor Share Napisano 3 Marca 2015 Fajny Korsarz, ale ja bym aż takich zbliżeń na fotkach jednak unikał. Dzięki. Masz trochę racji,mogłem wrzucić więcej ujęć z daleka i dać trochę mniejsze zdjęcia.Z drugiej strony chciałem pokazać takie szczegóły jak zawias na sterze kierunku,czy siateczkę za skrzydłem na prawej burcie.Wiem że makro jest bezlitosne i na żywca nikt nie zauważy np że kalki nie do końca weszły w linie i skrzą,sam to zauważyłem dopiero na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi