Jump to content

Pz.Kpfw IV ausf.H zimówka 1:35

Keisyzrk
 Share

Recommended Posts

Bardzo ładnie wyszedł śnieg, jak go zrobiłeś?

Śnieg to soda, nakładana na sucho z pędzla, utrwalona alkoholem etylowym 99,9%, oraz nakładana na mokro sido+ woda+ alko.

Całkiem fajnie i sopelki są

Miało być więcej ale brak przeźroczystych ramek udaremnił sople.

Jak dla mnie super sprawa.

Model wykonany b.db mówiąc językiem szkolnym i się podoba ale merytoryka leży.

Merytoryka? a co to? wiem leży i kwiczy w zasadzie tak poważnego słowa nie powinno się tu używać

Zima jak się patrzy. Łańcuchy dodają realu .

Więcej śniegu na modelu niż tego roku na podwórku

• 2 weeks later...

1.Diorama taka sobie. Za pusto. Za płasko. Ale tak to już jest. Niektórzy stawiają na model ,a na drugim miejscu jest diorama/podstawka. U mnie jest odwrotnie.

2.Ramka coś nowego jeszcze takiej nie widziałem. Ale nie oceniam.

3.Model bardzo fajny.

4.Wykonanie zdjęć super. Brak tła - to lubię.

SOPLE - NA ŻYŁKĘ LEJEMY WOSK ZE ŚWIECZKI BIAŁEJ/KREMOWEJ. SKALA 1/35

2bb0d4509b26b12f.jpg

Mnie się wykonanie bardzo podoba, świetny kamuflaż zimowy wyszedł Kleiłem kiedyś Panzera IV z Italerki i był to dramat, więc tym bardziej miło widzieć taki model

1.Diorama taka sobie. Za pusto. Za płasko. Ale tak to już jest. Niektórzy stawiają na model ,a na drugim miejscu jest diorama/podstawka. U mnie jest odwrotnie.

2.Ramka coś nowego jeszcze takiej nie widziałem. Ale nie oceniam.

3.Model bardzo fajny.

4.Wykonanie zdjęć super. Brak tła - to lubię.

Fajny patent na sople, ja robiłem z rozciągniętej ramki przeźroczystej aczkolwiek mało ramki miałem.

To podstawka, nie diorama, nic tu nie miało być przedstawione to tylko stojak na model znalazłem tą ramkę to pomyślałem, że zrobię podstawkę bo kolor pasował. Zdjęcia jako takie mi wyszły na szybko zrobione bo podstawka jeszcze świeża. Dzięki za opinie

Mnie się wykonanie bardzo podoba, świetny kamuflaż zimowy wyszedł Kleiłem kiedyś Panzera IV z Italerki i był to dramat, więc tym bardziej miło widzieć taki model

Po wytarciu upartej bieli z LifeColor średnio to wyglądało ale coś tam wyszło. Raczej na tą Italkę już się nie pokuszę. dzięki