Keisyzrk Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Model od italeri 1:35 z okropnymi gąskami, w ogóle okropny zestaw. To tyle a teraz, galeryja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Bardzo ładnie wyszedł śnieg, jak go zrobiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny71pl Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Całkiem fajnie i sopelki są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Jak dla mnie super sprawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Model wykonany b.db mówiąc językiem szkolnym i się podoba ale merytoryka leży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Zima jak się patrzy. Łańcuchy dodają realu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Bardzo ładnie wyszedł śnieg, jak go zrobiłeś? Śnieg to soda, nakładana na sucho z pędzla, utrwalona alkoholem etylowym 99,9%, oraz nakładana na mokro sido+ woda+ alko. Całkiem fajnie i sopelki są Miało być więcej ale brak przeźroczystych ramek udaremnił sople. Jak dla mnie super sprawa. Model wykonany b.db mówiąc językiem szkolnym i się podoba ale merytoryka leży. Merytoryka? a co to? wiem leży i kwiczy w zasadzie tak poważnego słowa nie powinno się tu używać Zima jak się patrzy. Łańcuchy dodają realu . Więcej śniegu na modelu niż tego roku na podwórku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Merytorycznie wygląda jak Pz IV H więc nie widzę problemu żadnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Merytorycznie wygląda jak Pz IV H więc nie widzę problemu żadnego. Na tym poprzestańmy Jeszcze raz dzięki za opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Merytorycznie wygląda jak Pz IV H więc nie widzę problemu żadnego. Podobnie jak późna G i wczesna J merytorykę można wybaczyć ,bo i zestaw kiłowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Bardzo fajnie się prezentuje. Przydała by się jednak jakaś mroźna podstawka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 Dostał podstawkę na szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 1.Diorama taka sobie. Za pusto. Za płasko. Ale tak to już jest. Niektórzy stawiają na model ,a na drugim miejscu jest diorama/podstawka. U mnie jest odwrotnie. 2.Ramka coś nowego jeszcze takiej nie widziałem. Ale nie oceniam. 3.Model bardzo fajny. 4.Wykonanie zdjęć super. Brak tła - to lubię. SOPLE - NA ŻYŁKĘ LEJEMY WOSK ZE ŚWIECZKI BIAŁEJ/KREMOWEJ. SKALA 1/35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Mnie się wykonanie bardzo podoba, świetny kamuflaż zimowy wyszedł Kleiłem kiedyś Panzera IV z Italerki i był to dramat, więc tym bardziej miło widzieć taki model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 1.Diorama taka sobie. Za pusto. Za płasko. Ale tak to już jest. Niektórzy stawiają na model ,a na drugim miejscu jest diorama/podstawka. U mnie jest odwrotnie.2.Ramka coś nowego jeszcze takiej nie widziałem. Ale nie oceniam. 3.Model bardzo fajny. 4.Wykonanie zdjęć super. Brak tła - to lubię. Fajny patent na sople, ja robiłem z rozciągniętej ramki przeźroczystej aczkolwiek mało ramki miałem. To podstawka, nie diorama, nic tu nie miało być przedstawione to tylko stojak na model znalazłem tą ramkę to pomyślałem, że zrobię podstawkę bo kolor pasował. Zdjęcia jako takie mi wyszły na szybko zrobione bo podstawka jeszcze świeża. Dzięki za opinie Mnie się wykonanie bardzo podoba, świetny kamuflaż zimowy wyszedł Kleiłem kiedyś Panzera IV z Italerki i był to dramat, więc tym bardziej miło widzieć taki model Po wytarciu upartej bieli z LifeColor średnio to wyglądało ale coś tam wyszło. Raczej na tą Italkę już się nie pokuszę. dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts