Keisyzrk Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Model od italeri 1:35 z okropnymi gąskami, w ogóle okropny zestaw. To tyle a teraz, galeryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładnie wyszedł śnieg, jak go zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Całkiem fajnie i sopelki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Jak dla mnie super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Model wykonany b.db mówiąc językiem szkolnym i się podoba ale merytoryka leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Zima jak się patrzy. Łańcuchy dodają realu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 28 Lutego 2015 Autor Share Napisano 28 Lutego 2015 Bardzo ładnie wyszedł śnieg, jak go zrobiłeś? Śnieg to soda, nakładana na sucho z pędzla, utrwalona alkoholem etylowym 99,9%, oraz nakładana na mokro sido+ woda+ alko. Całkiem fajnie i sopelki są Miało być więcej ale brak przeźroczystych ramek udaremnił sople. Jak dla mnie super sprawa. Model wykonany b.db mówiąc językiem szkolnym i się podoba ale merytoryka leży. Merytoryka? a co to? wiem leży i kwiczy w zasadzie tak poważnego słowa nie powinno się tu używać Zima jak się patrzy. Łańcuchy dodają realu . Więcej śniegu na modelu niż tego roku na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Merytorycznie wygląda jak Pz IV H więc nie widzę problemu żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Marca 2015 Autor Share Napisano 3 Marca 2015 Merytorycznie wygląda jak Pz IV H więc nie widzę problemu żadnego. Na tym poprzestańmy Jeszcze raz dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Merytorycznie wygląda jak Pz IV H więc nie widzę problemu żadnego. Podobnie jak późna G i wczesna J merytorykę można wybaczyć ,bo i zestaw kiłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Bardzo fajnie się prezentuje. Przydała by się jednak jakaś mroźna podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 Dostał podstawkę na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 1.Diorama taka sobie. Za pusto. Za płasko. Ale tak to już jest. Niektórzy stawiają na model ,a na drugim miejscu jest diorama/podstawka. U mnie jest odwrotnie. 2.Ramka coś nowego jeszcze takiej nie widziałem. Ale nie oceniam. 3.Model bardzo fajny. 4.Wykonanie zdjęć super. Brak tła - to lubię. SOPLE - NA ŻYŁKĘ LEJEMY WOSK ZE ŚWIECZKI BIAŁEJ/KREMOWEJ. SKALA 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Mnie się wykonanie bardzo podoba, świetny kamuflaż zimowy wyszedł Kleiłem kiedyś Panzera IV z Italerki i był to dramat, więc tym bardziej miło widzieć taki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 1.Diorama taka sobie. Za pusto. Za płasko. Ale tak to już jest. Niektórzy stawiają na model ,a na drugim miejscu jest diorama/podstawka. U mnie jest odwrotnie.2.Ramka coś nowego jeszcze takiej nie widziałem. Ale nie oceniam. 3.Model bardzo fajny. 4.Wykonanie zdjęć super. Brak tła - to lubię. Fajny patent na sople, ja robiłem z rozciągniętej ramki przeźroczystej aczkolwiek mało ramki miałem. To podstawka, nie diorama, nic tu nie miało być przedstawione to tylko stojak na model znalazłem tą ramkę to pomyślałem, że zrobię podstawkę bo kolor pasował. Zdjęcia jako takie mi wyszły na szybko zrobione bo podstawka jeszcze świeża. Dzięki za opinie Mnie się wykonanie bardzo podoba, świetny kamuflaż zimowy wyszedł Kleiłem kiedyś Panzera IV z Italerki i był to dramat, więc tym bardziej miło widzieć taki model Po wytarciu upartej bieli z LifeColor średnio to wyglądało ale coś tam wyszło. Raczej na tą Italkę już się nie pokuszę. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi