Markuz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Kolejny model rozpoczęty 2,5 roku temu, ukończony w tym roku. Ponieważ utknąłem na wykańczaniu podstawki zamieszczam galerię głównego bohatera. Z czasem dodam zdjęcia z ukończoną podstawką. Sam model to wytwór Zvezdy, co do jakości to nie będę się wypowiadał. Nakład pracy włożony w model można zobaczyć śledząc warsztat KLIK Poza własną inwencją do modelu dołożyłem: koła spidery i zbiorniki paliwa z Panzer Artu, linę Eureka, blachy Voyagermodel oraz gąski od Bilka. I jeszcze dwa zdjęcia zrobione w świetle dziennym. Myślę że najlepiej oddają kolory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Kolejny ładny model. Widzę Marcin że się rozkręcasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny71pl Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 No Rudy 102 by siadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 Dzięki za opinie. Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku, że numery nie były stosowane obligatoryjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Ładny czołg i figurant. Jak dla mojej skromnej osoby to ciut za bardzo poobijany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Dzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku, że numery nie były stosowane obligatoryjnie. Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Dla mnie bomba. I cofam to co napisałem w japońskiej galerii, że "nie za wiele". Kolega jest jak widzę wydajny i wydolny przy okazji. Gratuluję kolejnego udanego projektu. Nie zaniedbaj podstawki. Liczę, że po skończeniu pracy zobaczymy komplet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Fajowa maszyna Marcin ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszskc21 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Super:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Dziękuje wszystkim za opinie i uwagi. Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciakaDzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku' date=' że numery nie były stosowane obligatoryjnie.[/quote'] Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Szkoda, że taka uwaga nie pojawiła się w warsztacie, by się coś pomyślało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Dziękuje wszystkim za opinie i uwagi.Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciakaDzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku' date=' że numery nie były stosowane obligatoryjnie.[/quote'] Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Szkoda, że taka uwaga nie pojawiła się w warsztacie, by się coś pomyślało. spoko model mi się bardzo podoba, a te drobne niedociągnięcia można nadrobić przy następnym modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts