Markuz Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Kolejny model rozpoczęty 2,5 roku temu, ukończony w tym roku. Ponieważ utknąłem na wykańczaniu podstawki zamieszczam galerię głównego bohatera. Z czasem dodam zdjęcia z ukończoną podstawką. Sam model to wytwór Zvezdy, co do jakości to nie będę się wypowiadał. Nakład pracy włożony w model można zobaczyć śledząc warsztat KLIK Poza własną inwencją do modelu dołożyłem: koła spidery i zbiorniki paliwa z Panzer Artu, linę Eureka, blachy Voyagermodel oraz gąski od Bilka. I jeszcze dwa zdjęcia zrobione w świetle dziennym. Myślę że najlepiej oddają kolory. Cytuj
bazylms Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Kolejny ładny model. Widzę Marcin że się rozkręcasz. Cytuj
imek46 Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciaka Cytuj
Markuz Napisano 6 Marca 2015 Autor Napisano 6 Marca 2015 Dzięki za opinie. Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku, że numery nie były stosowane obligatoryjnie. Cytuj
Marcin1970 Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Ładny czołg i figurant. Jak dla mojej skromnej osoby to ciut za bardzo poobijany. Cytuj
imek46 Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Dzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku, że numery nie były stosowane obligatoryjnie. Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Cytuj
Gerd Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Dla mnie bomba. I cofam to co napisałem w japońskiej galerii, że "nie za wiele". Kolega jest jak widzę wydajny i wydolny przy okazji. Gratuluję kolejnego udanego projektu. Nie zaniedbaj podstawki. Liczę, że po skończeniu pracy zobaczymy komplet. Cytuj
Markuz Napisano 9 Marca 2015 Autor Napisano 9 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za opinie i uwagi. Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciakaDzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku' date=' że numery nie były stosowane obligatoryjnie.[/quote'] Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Szkoda, że taka uwaga nie pojawiła się w warsztacie, by się coś pomyślało. Cytuj
imek46 Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za opinie i uwagi.Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciakaDzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku' date=' że numery nie były stosowane obligatoryjnie.[/quote'] Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Szkoda, że taka uwaga nie pojawiła się w warsztacie, by się coś pomyślało. spoko model mi się bardzo podoba, a te drobne niedociągnięcia można nadrobić przy następnym modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi