rucek Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Witam myślę, że robota zakończona, model pracochłonny jednak w rzeczywistości prezentuje się ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Łaadny;) Te zielone paski kamo to malowane czym? Aero czy pedzlem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Łaadny;) Te zielone paski kamo to malowane czym? Aero czy pedzlem??Zajrzyj do warsztatu Model trudny do pomalowania i za samo to należą się gratulacje. Mogę oceniać tylko na podstawie zdjęć, ale wydaje mi się że kolor pisakowy troszkę za ciemny. Kamo poprawiałeś pędzlem np. na dachu wieży? Przydałoby się trochę kurzu na układzie jezdnym aby zgrać go z podstawką. Ogólnie dobry model, podoba mi się. Czekam na kolejny model w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 4 Marca 2015 Autor Share Napisano 4 Marca 2015 Tak jak Kolega wspomniał wszytko jest w warsztacie Kamo poprawiałem pędzelkiem żeby nie było widocznych szarpań. Muszę jeszcze popracować nad umiejętnością robienia zdjęć bo kolor faktycznie jest przekłamany, w wolnej chwili to dopracuję. Co do kurzenia chciałem odpuścić bo z moimi zdolnościami model bym zepsuł Jednak pomyślę nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 SUPER WYSZŁO TO KAMO TYLKO GĄSKI CI NIE BARDZO WYSZŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 SUPER WYSZŁO TO KAMO TYLKO GĄSKI CI NIE BARDZO WYSZŁY 1) Nie krzycz. 2) Dlaczego uważasz, że nie wyszły? Model bardzo mi się podoba, nieźle się przy nim napracowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Fajny model , gąski jak dla mnie spoko. Co do koloru to sie nie wypowiadam bo to nie moja "bajka" a po drugie co innego foto co innego real. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 4 Marca 2015 Autor Share Napisano 4 Marca 2015 Panowie wszystko co piszecie biorę do serca dlatego postanowiłem powrócić do warsztatu:) Dalszą część zmian i poprawek właśnie zamieszczę tam Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 SUPER WYSZŁO TO KAMO TYLKO GĄSKI CI NIE BARDZO WYSZŁY 1) Nie krzycz. 2) Dlaczego uważasz, że nie wyszły? Model bardzo mi się podoba, nieźle się przy nim napracowałeś nie krzyczę sorry królik mi włączył capsloka gąski mają mocno przesadzone zwisy co sprawia że wyglądają na o wiele masywniejsze niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Dałeś czadu. Gąski to jeszcze może ołówkiem by przetrzeć trochę bardziej i może trochę okurzyć. Zaręczam, że na żywo wygląda jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 No dobra dokonałem kilka poprawek tak to wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Bardzo mi się podoba. Śledziłem warsztat od początku i widzę ze nakład pracy włożony w maskowanie się opłacił. Poprzednie zdjęcia trochę mnie niepokoiły (chodzi o kolor). Teraz widzę, że jest ok. Tylko jeszcze ta lufa o której koledzy wspominali już w warsztacie coś mi się krzywa wydaje. Ale może to wina kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Jest zayebisty Łukasz, gracki! Pracochłonne kamo, fajnie, delikatnie przykurzony. Podoba mi się. Pokażesz go na konkursie w Olsztynie? Wg mnie nada się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Chyba coś niedobrego stało się z gąsienicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Dziękuję bardzo za uwagi i pochwały, co do uwag to nie wiem czy mam siłę coś jeszcze poprawiać, niedociągnięcia rzucaja się chyba tylko w makro. Co do wystawy.. hmm... chciałoby się jednak, jak to ludzie przyjmą... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Prawa gasienica sie zdecydowanie zwichrowala (widac wyraznie na zdjeciu z przodu), a lewa ma problem na dole przy kole napinajacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 Prawa gasienica sie zdecydowanie zwichrowala (widac wyraznie na zdjeciu z przodu), a lewa ma problem na dole przy kole napinajacym. Spróbuję coś pokombinować. Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Podglądałem warsztat , wyszło super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Poza gąskami, o których koledzy wspomnieli to bardzo ładny model i świetnie wygląda w tym kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 15 Marca 2015 Autor Share Napisano 15 Marca 2015 Dzięki za dobre przyjęcie modelu gąski pierwszy raz robiłem w ogóle czołg pierwszy raz kleilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi