rafaltoman Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 witam, zapraszam do galerii moich pojazdów z Ukrainy. część realistycznie, część bawiąc się koncepcją (odkurzone z muzeum t-62, czy sa-6 ze zdemontowaną wyrzutnią rakiet służąca jako zapora drogowa i ściana do napisów). dalsze części już niedługo. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Kolekcja godna podziwu Widać ogrom pracy i tematyka bardzo na czasie graulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Fajna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Ale tego narobiłeś! A ja się cieszyłem, że udało mi się do tej pory zrobić jeden model z tego konfliktu. Super kolekcja. Ale mi osobiście brakuje T-64 - ale to takie zboczenie "zawodowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Modele pewnie i fajne, ale sposób prezentacji, szkoda gadać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Modele ładne, ale zgadzam się z przed mówcą - troszkę kiepsko się ogląda takie krzywe zdjęcia, które nie raz przedstawiają tylko część całej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Dla mnie najbardziej zaskakujące jest Twoje tempo . Biorąc pod uwagę długość trwania konfliktu na Ukrainie i ilość modeli, jakie w tym czasie zrobiłeś to na prawdę robi wrażenie, tym bardziej, że są one wykonane na niezłym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Dobrze się ogląda. Fajne.Wydajność godna podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Wow ! Kawał Dobrej Roboty Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Jest moc super kolekcją . Jak wspominasz budowę BMP-2 ? Na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoman Napisano 18 Marca 2015 Autor Share Napisano 18 Marca 2015 bardzo dziekuje! odnośnie bmp-2 jakosc bez zarzutu jak we wszystkich nowych propozycjach od trumpetera, jedynym zaskoczeniem byly gasienice, ktore za zadne skarby nie chcialy dac sie naciagnac. to bylo rozczarowanie, ale model czeka na diorame w wersji glebokiego okopania wzdluz drogi. nic nie bedzie widac ;) niedlugo nowe propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoman Napisano 20 Marca 2015 Autor Share Napisano 20 Marca 2015 i kolejne dwa pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Chłopie ale masz tempo. Jedynie mam zastrzeżenia do figurek, ale być może to wina zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombi617 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Wszysko piekne ale Blokada najlepsza i ambulans ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoman Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 i kolejne egzemplarze inspirowane Ukrainą. Stryker nawiązuje do niedawnego Rajdu Dragonów, a BMP-2 przejęli separatyści i przemalowali dokumentnie ;) bo to ten sam model, co poprzednio w barwach ukraińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi