rafaltoman Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 witam, zapraszam do galerii moich pojazdów z Ukrainy. część realistycznie, część bawiąc się koncepcją (odkurzone z muzeum t-62, czy sa-6 ze zdemontowaną wyrzutnią rakiet służąca jako zapora drogowa i ściana do napisów). dalsze części już niedługo. Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Kolekcja godna podziwu Widać ogrom pracy i tematyka bardzo na czasie graulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Fajna kolekcja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Ale tego narobiłeś! A ja się cieszyłem, że udało mi się do tej pory zrobić jeden model z tego konfliktu. Super kolekcja. Ale mi osobiście brakuje T-64 - ale to takie zboczenie "zawodowe". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Modele pewnie i fajne, ale sposób prezentacji, szkoda gadać. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Modele ładne, ale zgadzam się z przed mówcą - troszkę kiepsko się ogląda takie krzywe zdjęcia, które nie raz przedstawiają tylko część całej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Dla mnie najbardziej zaskakujące jest Twoje tempo . Biorąc pod uwagę długość trwania konfliktu na Ukrainie i ilość modeli, jakie w tym czasie zrobiłeś to na prawdę robi wrażenie, tym bardziej, że są one wykonane na niezłym poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Dobrze się ogląda. Fajne.Wydajność godna podziwu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Wow ! Kawał Dobrej Roboty Kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jest moc super kolekcją . Jak wspominasz budowę BMP-2 ? Na co zwrócić uwagę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaltoman Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 bardzo dziekuje! odnośnie bmp-2 jakosc bez zarzutu jak we wszystkich nowych propozycjach od trumpetera, jedynym zaskoczeniem byly gasienice, ktore za zadne skarby nie chcialy dac sie naciagnac. to bylo rozczarowanie, ale model czeka na diorame w wersji glebokiego okopania wzdluz drogi. nic nie bedzie widac ;) niedlugo nowe propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaltoman Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 i kolejne dwa pojazdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Chłopie ale masz tempo. Jedynie mam zastrzeżenia do figurek, ale być może to wina zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombi617 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Wszysko piekne ale Blokada najlepsza i ambulans ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaltoman Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 i kolejne egzemplarze inspirowane Ukrainą. Stryker nawiązuje do niedawnego Rajdu Dragonów, a BMP-2 przejęli separatyści i przemalowali dokumentnie ;) bo to ten sam model, co poprzednio w barwach ukraińskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts