adam215 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Witam! M4A3 Sherman 1/35 Tamiya sklejony dawno temu, malowany Humbrolem. Edytowane 1 Stycznia 2020 przez adam215 wygasłe linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Bardzo mi się podoba malowanie i graty na tanku. Kiepsko wygląda łączenie na wieży i błotniki z przodu maja Szpary ( z dużej litery bo na fotkach widać przez nie gąski. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 całkiem fajny. Tylko niektóre foty słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 I pasowałoby go prysnąć matem po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Podoba mi się malowanie. Te graty to jakiś zestaw czy składanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Bardzo podobają mi się ślady eksploatacji, które uzyskałeś, ogólnie bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 22 Marca 2015 Autor Share Napisano 22 Marca 2015 Cały model jest zestawowy, graty były z modelem. troszkę ulepszyłem reflektorek. Matowym lakierem zniszczyłbym całe malowanie, lakier matowy bardzo często pogarsza sprawę. Oczywiście wszystko zależy od użytych farb itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 Dodaję dwa nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 super przykurzenie skrzynki samoróbki czy żywiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Fajny Sherm Dorzuciłbym jakieś graty na przedni pancerz jeszcze, ale to tylko moje widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 Masz rację, nie jest wklejony tylko wkładany, do zdjęcia musiałem odwrotnie włożyć. Łączenie wieży nie będzie już ,,spawane'', czy łączenie błotników z kadłubem w oryginale było idealnie spasowane, nie wiem, trzeba pytać tych co lubią te czołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi