skala72 Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Model prezentuje się rewelacyjnie, jedynym mankamentem jest brak figurki, aż się prosi. Mówisz, że malowałeś farbami HATAKA, możesz coś się wej powiedzieć na ich temat, ja dopiero je wprowadziłem na sklep i robię próbki, jak je oceniasz? Mnie się bardzo podoba, że posiadają kulkę do mieszania i nie trzeba kupować oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 30 Marca 2015 Autor Share Napisano 30 Marca 2015 Model prezentuje się rewelacyjnie, jedynym mankamentem jest brak figurki, aż się prosi. Wtedy jeszcze nie miałem figurantów, w tej chwli mam aż dwóch i jak będzie cieplej i bardziej wiosennie zrobie nowe fotki Mówisz, że malowałeś farbami HATAKA, możesz coś się wej powiedzieć na ich temat, ja dopiero je wprowadziłem na sklep i robię próbki, jak je oceniasz? Mnie się bardzo podoba, że posiadają kulkę do mieszania i nie trzeba kupować oddzielnie. Malowało sie dobrze, choć miałem wczesną wersję rozcienczalnika i akurat nie miałem retadera i musiałem często przemywać aerograf. Po prostu trzeba mało farby lac w zbiorniczek i często przpłukiwać bez retadera, a z retaderem to normalnie się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Ja zrobiłem próbki na kartonie, trochę gęste i ... jeszcze są "mokre". Czy tobie też się świeciły po pomalowaniu?? Jeżeli chodzi o zestaw europejskiego RAFu, to uważam, że barwy dobrane są bardzo dobrze, co do reszty, to jeszcze nie wiem, dopiero będę nimi malował, ale na pierwszy rzut oka wygląda, że również są ok. Co do malowania, to malowałem prosto z buteleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 31 Marca 2015 Autor Share Napisano 31 Marca 2015 Aaaa jak malowałeś z buteleczki to są za gęste, rzeba je rozcieńczyć i nie świeciły się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Dzisiaj będę je sprawdzał tak dokładnie. Musze wiedzieć, co sprzedaję klientowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Bardzo udana rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Miazga z mózgu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja A gdzie reszta blach (pokryw silnika) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 8 godzin temu, Wojciech napisał: A gdzie reszta blach (pokryw silnika) ? U blacharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi