Seba77 Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 A koledzy w WoW pogrywają , chyba przerzucę się z Wot-a do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 chyba przerzucę się z Wot-a do Was obowiazkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 A koledzy w WoW pogrywają , chyba przerzucę się z Wot-a do Was Cóż rzec...taki awatarek kolego seba zobowiązuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Już zainstalowałem teraz meczę się na 2 ( chikuma ). Trochę bitew przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Ja mam nick panzercorp, jak potrzebujecie niszczyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Już zainstalowałem teraz meczę się na 2 ( chikuma ). Trochę bitew przede mną No trochę ;-) jak by co mam ulubieńca Umikaze II tier do popływania razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Ja mam nick panzercorp, jak potrzebujecie niszczyciel Chyba mnie raz podziabałeś na Myoko.... o ile dobrze kojarzę.... Koniecznie jakiś szerszy front musimy zbudować! Może jakoś na weekend?... Witek- tiery poniżej IV są rzeczywiście urocze.... Wciąż mam Kume. I naprawdę niezła zabawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Chyba mnie raz podziabałeś na Myoko.... o ile dobrze kojarzę.... Za karę zrobię 50 pompek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Już dochrapałem się 4 - Kuma , jeszcze trochę zostało do 7 i 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Jak człowiek tak naogląda się japońskich okręcików w akcji to aż ................... muszę je wszystkie mieć!!!!!!!! na kompie i na półce !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Ja bym chętnie pogral Ale chyba mój laptop tego nie pociągnie :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 aż ................... muszę je wszystkie mieć!!!!!!!! na kompie i na półce !!!! mam to samo uczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Jak na razie doszedłem do VI Aoba i powiem że najlepiej gra mi sie Kumą IV poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Jak na razie doszedłem do VI Aoba i powiem że najlepiej gra mi sie Kumą IV poziomu. Tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Witek... brakuje mi Ciebie z Atago...: i masz rację - zapakować w cytadelę to jest to... ! 4 weszły w jednego Yorka i ów odparował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 No ładnie. Jak to jest że pakujesz po kilka pocisków w cytadelę, a mnie to wychodzi raz na kilka-kilkanaście salw. Zależy to od poziomu okrętu? Np. na Furutace to w cytadelę wchodzi 2-3 razy na całą bitwę przy 20-30 trafieniach. Oczywiście wiem że pociski muszą być PP. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Zazwyczaj też wchodzi jeden lub dwa na salwę.... ta była szczególnie udana... Generalnie - takie jest moje osobiste odczucie - że częściej jest cytadela przy ostrzale z dużej odległości - łatwej przebić pancerz pokładowy. Przy krótszych dystansach widać jak pociski odbijają się od pancerza pionowego. Furutaka ma 6 luf, Myoko 10 - to też robi różnicę. Ja zazwyczaj "rąbię" z 10-14km. Witek jest bardziej odważny i napiera na zbliżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Zazwyczaj też wchodzi jeden lub dwa na salwę....ta była szczególnie udana... Generalnie - takie jest moje osobiste odczucie - że częściej jest cytadela przy ostrzale z dużej odległości - łatwej przebić pancerz pokładowy. Przy krótszych dystansach widać jak pociski odbijają się od pancerza pionowego. Furutaka ma 6 luf, Myoko 10 - to też robi różnicę. Ja zazwyczaj "rąbię" z 10-14km. Witek jest bardziej odważny i napiera na zbliżenie... Najczęściej cytadelki "wchodzą" w krążownik na dystansie 10-13 tyś m....w zasadzie zastanawiam się nawet cz na dystansach rzędu 3000-9000 nie ładować pocisków burzących. Kwestia wyczucia czasem jak oddaję salwę to wiem,że wejdzie cytadela i wchodzi....a czasem wiem,że nie wejdzie i nie wchodzi.Ten wariant jest najbardziej prawdopodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Witek... brakuje mi Ciebie z Atago...: Nadrobimy to.Dziś się rzuciłem w wir bitew rankingowych ...... ale bez powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 To była jatka. Zabawnym jest, że moja Omaha była na samym dole łańcucha pokarmowego. Nie wiem w czym leży fenomen właśnie Omahy/ Murmańska ale faktycznie są mocno grywalne ;-) Co nie ulega wątpliwości aby taki wynik wykręcić to trzeba swoje umieć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 To była jatka.... to też była jatka : ale nawet bezbolesna. Kolega z Montany odparował mojego Mogami z ciągu 2 sekund.... Nawet nie zdążyłem oddać jednej salwy bo nikt nie pojawił się na radarze..... granie na pierach VIII i wyżej ma słaby sens dla krążowników... 24km zasięgu wobec 16. Trochę jak Kliczko z Adamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 W związku wkraczania na wyższe tiery ( u mnie AOBA VI ) mam pytanie co lepiej montować ze sprzętów dodatkowych: szybkość ładowania i obrotu wieży czy poprawienie celności?? Może to trochę dziecinne pytanie ale grając wcześniej Furutaką która ładowała jak ślimak i każdy ładował mi dwie salwy na moją jedną ( Omaha nawet trzy ) wolę się podpytać bo widzę że Aoba ma lepsze przeładowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 ja bym sugerował szybkość lądowania i obrotu wież. I pozostałbym na Tierze VII z Myoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Dzisiaj pierwszy raz odparowałem z bitwy po jednej salwie. Mój AOBA wypadł z gry po pełnej salwie FUSO dystans powyżej 12km , a mnie udało się tylko raz oddać salwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Dzisiaj pierwszy raz odparowałem z bitwy po jednej salwie..... to się zdarza mi też dość często niestety... ale Murmańsk to kat: bez wyszkolonego kapitana. Drugi rejs.. zadziwiająco łatwo wchodzą cytadele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi