taltos1 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Fajna gra się szykuje, aż miło popatrzeć Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 I chyba na patrzeniu się skończy. Na dłuższą metę nużące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 I chyba na patrzeniu się skończy. Na dłuższą metę nużące. A to już zależy co kto lubi... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Fajnie wygląda walka z lotniskowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacko Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Pomysł nowy nie jest. Dawno dawno temu (w latach 90) powstała na Amigę gra ADS (Advanced Destroyer Simulator). Wykonywało się różne misje pływając niszczycielem w czasie II WŚ. Całkiem przyjemnie się w to grało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Gram i gra ma potencjał. Jest inna. W porcie Fuso a reszty nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Wiadomo kiedy będzie dla plebsu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Wiadomo kiedy będzie dla plebsu? Cały czas są przyjmowane zgłoszenia do zamkniętej bety. A kiedy będzie otwarta to nie wiem. Nadmieniam, że 23.03 ruszyła druga tura dostępu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Znając Wargaming zaproszeni zostaną wierni wydawacze realnej kasy z poprzednich produkcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Znając Wargaming zaproszeni zostaną wierni wydawacze realnej kasy z poprzednich produkcji. Oj ja już kilka lat nie dałem na to złamanej złotówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ami Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Znając Wargaming zaproszeni zostaną wierni wydawacze realnej kasy z poprzednich produkcji. Dostalem zaproszenie bez wydawania $$$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 To w takim razie jesteście pewnie proputinowskimi szpiegami i pewnie mieliście dziadka w wehrmachcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Już z rok czekam i cały czas beta.Ten sam producent co world of tanks więc może coś bedzie z tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 To w takim razie jesteście pewnie proputinowskimi szpiegami i pewnie mieliście dziadka w wehrmachcie Jasnowidz czy co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 A kiedy przewidziana jest premiera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Ta gra byla zapowiedziana ze 3 lata temu razem z World of Warplanes. Zaraz zapisze sie na bete i zobacze. Nie ukrywam ze wyczekuje na nia. WoA nie zrobilo na mnie wrazenia mysle ze War Thunder lepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Jeśli ktoś się skusi na jakiś okręt premium to ma od razu wejście do zamkniętej bety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Ciekawe co zrobią z Bismarckiem który miał wielką, złą, nazistowską SWASTYKĘ, która pożera umysły młodych i każde im zabijać Ja póki co odkryłem w sobie powołanie do japońskich niszczycieli. Uwielbiam patrzeć jak pancerniki bezradnie próbują unikać moich torped Tier VII Hatsuharu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżejrosz Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Tanki i tak lepsze :P , właśnie - ktoś jeszcze w nie pogrywa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. W jakim sensie spartaczyli WOTa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżejrosz Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. W jakim sensie spartaczyli WOTa? Pewnie w takim ,że żeby grać to musisz wydać trylion monet . EDIT: Albo w ich taktyka - ludzie lubią dany czołg , więc zdegradujmy tier niżej i ogólnie go zepsujmy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. W jakim sensie spartaczyli WOTa? Pewnie w takim ,że żeby grać to musisz wydać trylion monet . EDIT: Albo w ich taktyka - ludzie lubią dany czołg , więc zdegradujmy tier niżej i ogólnie go zepsujmy... Z tym się zgodzę. Od VII tieru bez konta premium ani rusz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżejrosz Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Z tym się zgodzę. Od VII tieru bez konta premium ani rusz. Z tym to róźnie - mam z 3 VII tiery w garażu i pare V do zarabiania i daje rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk85 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Teraz aby sie dostać na bete trzeba kupić okręt premium za 50 euro.Robi się nastepna maszynka do zarabiania kasy.Chętnie bym zagrał ale niema jak taka cena za wstęp to jakieś nieporozumienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts