Sławekb Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 .....to się dałem nabrać,bo zastanawiałem się gdzie byłes na pokazach,że miałes możliwośc zrobienia fotek prawdziwej maszynie ......a zatem niesamowity efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 No SPiton, udało Ci się oszykać oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Dzięki Moses. Musze jeszcze zrobić kilka popraweczek, zmyć wasz ze sterów wysokości bo wyglądają zabawkowo, dorobić rakietki, i doczekać się słońca ,-)) I zauważcie, że model nie ma żadnego preszejdingu, a i tak wygląda dosyć dobrze. Natomiast pojawiające się przebarwienia nie są mocno związane z liniami podziału. Czasem są , czasem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Myślałem, że to prawdziwy Rafale. Jesteś w tym dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 Dzieki. Wyszło słonko, to się pomału (bo nie bardzo mam czas) przymierzam do zdjęć. Mam problem z głębią ostrości. Albo ostry jest samolot albo góry. Na tym pierwszym zdjęciu chciałem to jakoś wypośrodkować, ale raczej z marnym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 I jeszcze takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Mega!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Mega-piękne ujęcia .......to napewno model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Genialne.... uchyliłbyś rąbka tajemnicy i napisał jak wykonałeś to ostanie zdjęcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 Genialne.... uchyliłbyś rąbka tajemnicy i napisał jak wykonałeś to ostanie zdjęcie ?? Bardzo sie ciesze, ze sie podoba. Tak wyglada zdjecie bez obróbki : Nastepnie należy : 1. Powielic wartstwy. 2, Warstwę na spodzie potraktować filtrem "Poruszenie" To jeden z filtrów z grupy rozmycie . 3. Nastepnie należy dokładnie wyciąc samolot z gównej warstwy. 4. Za pomocą stempla uzupełnić te fragmenty warstwy spodniej, na których rozjechał nam sie samolot, a nie zieleń. %. I włala ,-)) Opis dotyczy programu photoshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 To jest jakieś modelarsko-fotograficzno-graficzne wariactwo. Totalne wariactwo...ale jakie piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 4. Za pomocą stempla uzupełnić te fragmenty warstwy spodniej, na których rozjechał nam sie samolot, a nie zieleń. Aby nie musieć stemplować filtr rób mając zrobioną selekcje na zieleń. wtedy nie ruszy Ci samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Dzięki z pewnością przyda się w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi