Browarek90 Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Hej świetnie Ci ta fordzina wyszła :-) Z chęcią bym go kiedyś na żywo obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Mam figurki ZZ Top więc wypadałoby zrobić może jakąś stacje benzynową ..... Jak ZZ Top to może dioramka w takim stylu? Obrazek poglądowy o co chodzi w Rock and Rollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 30 Listopada 2015 Autor Share Napisano 30 Listopada 2015 No oczywiście Jeżeli ZZ Top, to laski być muszą I będą Tylko na niektórych imprezach modelarskich spotkałem się z mocną krytyką prezentacji modeli z panienkami Ze strony męskiego grona sędziowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judas Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 No oczywiście Tylko na niektórych imprezach modelarskich spotkałem się z mocną krytyką prezentacji modeli z panienkami Ze strony męskiego grona sędziowskiego Metroseksualni... Model, jakby to powiedzieć... Cudo, zajebioza, mistrzostwo świata i okolic, genialny, rewelacyjny, piękny, wspaniały. No dobra, starczy, bo za bardzo w piórka obrośniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 ... Tylko na niektórych imprezach modelarskich spotkałem się z mocną krytyką prezentacji modeli z panienkami Ze strony męskiego grona sędziowskiego Bardzo słusznie zresztą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Zajawka galerii Z tym mam największe problemy Nie jestem z fotek na tyle zadowolony, żeby robić galerię. Pracuję nad tym ..... Jeszcze parę fotek: Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Fajowy!ale breloczek do kluczy to ZZTop owy powinien być http://greatgearstore.com/product/650/ZZ-Top/Twin-Zees-Logo-Keyring/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Fajowy!ale breloczek do kluczy to ZZTop owy powinien być http://greatgearstore.com/product/650/ZZ-Top/Twin-Zees-Logo-Keyring/ Troszkę za duży do mojego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Dorobiłem podstawkę do Ford'a. To moje pierwsze próby z dioramą. Nie bądźcie zbyt surowi Edytowane 26 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Linki fotek zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi