Jarecki666 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam Jestem (tutaj na MW) "świeżym" modelarzem, aczkolwiek popełniłem w latach młodości kilka-(dziesiąt) modeli. I choc powrót po kilkunastu latach jest dość trudny to usilnie się staram . Zanim jednak to nastąpi i moje współczesne prace będą godne prezentacji chciałbym dorzucić coś do "Poloników".Model wykonany w latach 90-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model. Przetrzyj sobie matrycę, bo na niektórych zdjęciach masz plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Pamiętam czasy robienia tego modelu przeze mnie kilkanaście lat temu Fajnie go znów widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Fajnie widzieć ,że ktoś jeszcze robi takie stare Hydro-szmaciaki. Jak będziesz potrzebował materiałów do dalszej zabawy w skali 1/48 to pisz. Ja również po kilkunasty latach niesklejania mam sentyment do tych starych wyprasek, które niestety trzeba w 60% modyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Piekny.W tamtych latach szczyt zakupow,malowanie Wilbra i te inne Jaki.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Lublin - rzadka rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Piękny model. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20 - Supermodel + blachy - Eduard 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki666 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Dziękuję wszystkim za dobre słowa, Na dzień dzisiejszy jak patrzę na prace Szanownych Kolegów to zastanawiam się czy jeszcze będę w stanie tak rozwinąć swój warsztat: Na razie mam bałagan Chciałbym przede wszystkim dobrze się bawić i odnaleźć dawną radość z budowania modeli oraz powiększać swoją kolekcję Może jak będzie chwila czasu to wrzucę zdjęcia innych maszyn z mojej kolekcji Dawnych oczywiście, na nowe przyjdzie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Spokojnie.Chaos tworczy jest.Proponuje 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 To był pierwszy model, jaki w życiu skleiłem. Bardzo ładnie wyszedł, choć nie jestem pewien, czy kolor kadłuba nie powinien być bardziej szary. Ale jest czysto zrobiony, więc jesteś na dobrej drodze. Powodzenia przy następnych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki666 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Nie wiem, czy odpowiednio szary, na tamte czasy kiedy powstał - w 1994 roku był wystarczająco szary mam przynajmniej nadzieję wrócic do takiej sprawności ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model z epoki. Jedna szachownica przekręciła mu się do współczesności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki666 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 no rzeczywiście muszę wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi