Skocz do zawartości

M1151A1 w/B1 + SPARK + CROWS II - Academy/Legend/Bronco

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zgłoszę się jak będę miał kupić Humvee.

Czekam

Górna część nadwozia skończona (dojdą tylko drobne zacieki itp.):

DSCF3605.jpg

DSCF3596.jpg

DSCF3597.jpg

DSCF3600.jpg

DSCF3601.jpg

DSCF3603.jpg

Dół na razie po malowaniu.

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zrobiłem mu trochę zacieków i plam, przykleiłem fototrawione siatki klimatyzatorów i lampki z zestawu SKP.

DSCF3617.jpg

DSCF3618.jpg

DSCF3619.jpg

Pobrudziłem podwozie i można było skleić ramę z nadwoziem, a na to nałożyć opancerzenie spodu:

DSCF3629.jpg

Dodałem kontrolery:

- Duke'a:

DSCF3620.jpg

- Rhino:

DSCF3632.jpg

- Boomeranga:

DSCF3626.jpg

Dokleiłem spryskiwacze:

DSCF3631.jpg

i pakunek z narzędziami:

DSCF3630.jpg

Poglądowo:

DSCF3621.jpg

DSCF3623.jpg

DSCF3624.jpg

Napisano

Matowy lakier zrobił mi małego psikusa, trochę poprawię kurzeniem. Oczy na żywo wydawały mi się ok, na zdjęciu faktycznie lekki wytrzeszcz ma, mimo że dopiero zbiera się do rozbrajania ładunku Dodam mu małe cienie pod oczami, powinno pomóc.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Jakoś tak ten pusty monitor CROWSa mnie uwierał, więc wydrukowałem sobie malunki:

DSCF3748.jpg

Dół i podpórki oczywiście zostaną poprawione.

I ekran na miejscu, z dorobionym kabelkiem do joysticka:

DSCF3749.jpg

DSCF3751_1.jpg

Napisano

Monitor jest płaski, bo i w oryginale taki jest:

910579.jpg

Zrobiłem go na tyle "3D", na ile byłem w stanie - sam ekranik jest wgłębiony, przyklejone są też cztery przyciski (u góry, 3 czerwone i 1 mały czarny *)). Na żywo - jak dla mnie - jest ok

_____

*) układ tych przycisków jest nieco inny, niż na powyższym zdjęciu oryginału - były lekkie modyfikacje podczas produkcji systemu CROWS.

Napisano

Ok... Niepodoba mi się i w mojej ocenie wygląda dość sztucznie w modelu, choć jest toczka w toczkę jak oryginał. Ja bym go zdjął, zostawił stelarz, a jego machnął na tylną kanapę (jeżeli to jest możliwe i poprawne)... Że niby taki zdemontowany nie do końca. Ale to "a ja bym", więc wiesz jak jest... Całość bardzo mi się podoba, ten element mi nie zagrał...

Napisano

Dorotka- zdemontować można wszystko, np koła i postawić pojazd na cegłach:" że niby taki zdemontowany nie do końca" . Demontowanie ekranu CROWS lekko mija sie z celem w pojeździe, który jak wynika ze scenariusza scenki Kubisza- jest na akcji.

Napisano
Dorotka- zdemontować można wszystko, np koła i postawić pojazd na cegłach:" że niby taki zdemontowany nie do końca" . Demontowanie ekranu CROWS lekko mija sie z celem w pojeździe, który jak wynika ze scenariusza scenki Kubisza- jest na akcji.

Ale to "a ja bym", więc wiesz jak jest... Całość bardzo mi się podoba, ten element mi nie zagrał...

Napisano

Zdemontowanie oczywiście nie wchodzi w rachubę. Zostaje jak jest, ale pomaluję go lakierem błyszczącym, powinno być mniej "papierowo".

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Fajnie Ci to idzie!

Dzięki

Podstawka:

DSCF3787.jpg

DSCF3786.jpg

DSCF3783.jpg

DSCF3784.jpg

DSCF3785.jpg

Nie jestem do końca zadowolony, zrobiła mi brzydkiego psikusa, ale niech już będzie Wiem, co zrobić lepiej w następnej.

• 4 weeks later...